2777
2789
عنوان

عوارض واکسن 😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  آسترا زدم دو روز حالم بد بود ولی بعدش اکی شد، طبیعیه دیگه

از من عوارض مثل سردرد بدن درد  تب و لرز خوب خوب شده اصلا ندارم اما این کهیرها خیلی اذیتم می کنه 😩😩😩

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
از من عوارض مثل سردرد بدن درد  تب و لرز خوب خوب شده اصلا ندارم اما این کهیرها خیلی اذیتم می کنه ...

ببین من یه همچین چیزی دیدم تو یکی از آشناها، رفت دکتر گفته بود خطرناک نیست، میخوام بگم نگران نباش اما بازم اگه خودت استرس داری دکتر برو، به هر حال بدنا متفاوته من خودم بعضی قرصارو میخورم حساسیت میدم

اونجا چندتا امپول بهم زدند و دوتا قرص ضدحساسیت تلفست و لیتیزن رو بهم دادند  اما دوباره دیشب شر ...

حتما برو بیمارستان عزیزم

تحت نظرباشی بهتره

ممکنه خدای نکرده شدیدتربشه علائمت

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حتما برو بیمارستان عزیزم تحت نظرباشی بهتره ممکنه خدای نکرده شدیدتربشه علائمت

آخه میگن باید بیمارستان کرونایی ها بری خیلی میترسم اونجا برم🥺🥺 میترسم اونجا برم کرونا بگیرم چون من تابستون کرونای شدیدی گرفتم و خیلی زیاد اذیت شدم

چرا نزدی؟ منم مرددم خیلیا رو خوندم ریزش مو گرفتن ترسیدم مخصوصا الان ک ریزش مو دارم

آره متاسفانه منم خیلی شنیدم بعد واکسن ریزش موی شدید گرفتند یکی این ویکی هم اختلال درهورمونها وپریود

خوب پس شما از عوارضش اطلاع داشتی وزدی

من چکاپ کامل شده بودم و با خیال راحت واکسینه شدم و اینکه این عوارض صرفاً برای استرازنکا نیست برای همه واکسن‌ها هست

من چکاپ کامل شده بودم و با خیال راحت واکسینه شدم و اینکه این عوارض صرفاً برای استرازنکا نیست برای هم ...

نه منظورم کهیره  کهیر رو من نمی دونستم  حالا فکر کردم فقط برای استرازنکاست

ولی کلّاً استرازنکا عوارضش زیاده  انشااله تنت سلامت

مرسی از اطلاعات خوبت گلم اما من به توصیه دکتر فوق تخصص این کار رو‌ کردم با توجه به شرایط بدنیم اینو ...

قوربونت گلم

واس همین میگم ضرر داره حالا دیگه دکترت گفته دیگه فرق داره