2777
2789
عنوان

بچه ها کیا میتونن برون فکنی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 80 پست
عشقم محتاج دعا هستم گلم چشم حتما دعاتون میکنم ولی من ادم خارق العاده ای نیستم که بچه هااا فقط برون ک ...

از بچگی تو عالم خواب پرواز میکردم ولی الان خیلی کم شده و اینکه زیاد ارتفاع نمیگرفتم همسم دور خونه بودم

الهی و ربی من لی غیرک
از بچگی تو عالم خواب پرواز میکردم ولی الان خیلی کم شده و اینکه زیاد ارتفاع نمیگرفتم همسم دور خونه بو ...

عزیزم چون روحت پاک بوده و سیک بوده منم خیلی پرواز میکردم بچگی

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی درخواست دوستی میدم قبول کن  میخوام دوتا از خواب هایی که دیدم رو برات بگم  نظرت رو بگ ...

اسی کیه

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

سلام منم خیلی دوست دارم برونفکنی کنم چند ماهی میشه تلاش میکنم شما چطوری میرید ب حالت خلسه من نمیتونم تمرکز کنم خیلی در موردش توی نت سرچ کردم اصلا ترس نداره و اینکه میگن میمیری دروغه اصلا اتفاقی برای جسمت نمیفته