2777
2789
عنوان

بچه ها کیا میتونن برون فکنی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 80 پست
میشه برام دعاکنی باردارشم؟

عشقم من خودم محتاج دعا تونم گلم حتما دعات میکنم ایشالا یه نینی تپل بغلت بگیری و بار میوه زندگی تو به دست بیاری البته من خودمم بچه ندارما

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیها شاخک هاشون قویه یه چیزی تو مایه های چشم سوم و اینا  اگر تمرین و مراقبه کنن ممکنه بتونن ...

تو سمتش رفتی؟ چرا میگی نرم؟ راستش من من این حالتو دوس نداشتم ولی بعضی وقتا نا خود اگاه یه کاری کردم که از یه خطر دور شدم این یعنی خوب نیست؟ میدونی بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه بیشتر ترسناکه

خداشاهده تا الان نمیدونستم اسمش برون فکنیه

یبار خواب بودم بعد مامانم هی صدام میزد و منم میگفتم بله بله بازم صدام میزد و میگفتم بله 

برام عجیب بود من جوابشو میدادم ولی اون باز صدام میزد

یهو خواستم پاشم بشینم قشنگ روحم از تنم جدا شد دوباره ک مامانم صدام زد با ترس همزمان هم بلند گفتم بله و هم روحم برگشت ب جسمم

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
تو سمتش رفتی؟ چرا میگی نرم؟ راستش من من این حالتو دوس نداشتم ولی بعضی وقتا نا خود اگاه یه کاری کردم ...

نه من اصلا سمتش نمیرم واقعا میترسم. 

ب خودت بستگی داره دنبالش بری یا نه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
لطفا برام‌دعا کن گره از کارم وابشه استارتر خیلی دلم گرفته پدرم به همه رو زده شرمندگیش دیدم از اینکه ...

عشقم محتاج دعا هستم گلم چشم حتما دعاتون میکنم ولی من ادم خارق العاده ای نیستم که بچه هااا فقط برون کنی داشتم

خیلی ترسناکه ولی بعضی وقتا ناخوداگاه ادم نجات پیدا میکنه. ادم قاطیش نشه بهتره راست میگی

ببین اگه بخوای واقعا یه چیزایی رو ببینی و از عالم غیب بفهمی باید کلا از این دنیا مادی دل بکنی و یکی از راه هاش سکوت ذهنه و ارامش داشتن اگرم نمیخوای که هیچ

اسی من هر چی تو زندگیم میشه رو قبلش تو خواب میبینم  این از چی میتونه باشه

حس ششمت قوی و شاید چاکرا پیشانی ات فعاله

عشقم محتاج دعا هستم گلم چشم حتما دعاتون میکنم ولی من ادم خارق العاده ای نیستم که بچه هااا فقط برون ک ...

از زبون هرکی دعا بشه برا ادم برکته شمام که عاشق خدایی شاید نفستون حق بود برا من

الهی و ربی من لی غیرک
از زبون هرکی دعا بشه برا ادم برکته شمام که عاشق خدایی شاید نفستون حق بود برا من

عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه به حق چشمای گریون حضرت فاطمه