2777
2789

چقدر من بدبختم 

امروز کلاس جبرانی دانشگاه داشتم 

ترمز دستی پایین نمیومد بابام اومد بیارتش پایین ماشین داشت می رفت وسط خیابون 

دست من بین در و دیوار گیر کرد کشیده شد با دست اسباب دیده و پر خون بابامم با مشت زد تو سرم 

با چشم گریون اومدم دانشگاه  اون جا هم کلاسی های پسرم و استادم می خواستن ببینم بیمارستان 

اون موقع داداشم خودش پریشب به دختر فامیلمون که نامزد کرده پیام داده اون وقت مادرش زنگ زده گفته به پسرت بگو به دختر من پیام نده نامزد کرده زندگی دخترم از هم می‌پاشد 

کاش بابام می مرد

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه داداشت ارتباطش با بابات و این داستان چیه

بابام هیچی به کثافت کاری داداشم نمی که هرچی تقصیر داداشم باشه کتکش من می خورم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

امضات : پیدا کردن کار ( تو گوگل بنویس : نوشتن سوره ی یوسف برای پیدا کردن کار { تو گدگل توضیحاتشو داده + تاپیک کاربرام هست [ فقط اون روزی که میخوای بنویسی روز نحس نباشه ] 

گشایش بخت : ختم یس به روش شیخ نخودکی اصفهانی

( ختم یس نخودکی : تو گوگل هست و ۲ تا روش داره انجام هر رو روش برای گشایش بخت بسیار موثر است { روز اولی که میخوای بخونی روز نحس نباشه و با وضو باش از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا نباشه ، وقتایی که غسل به گردنت مونده صوتش رو گوش بده { صوت تند خوانی سوره ی یس } ،،، 

در صورت تمایل یه یس جداگانه بخون و ثوابشو هدیه کن به حضرت نرگس س مادر امام زمان عج 

چله ی حدیث کساء ( روزی یکبار تا ۴۰ روز ) 

چله ی حشر ( روزی یکبار تا ۴۰ روز )

چله دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ( روزی یکبار تا ۴۰ روز ) 

بقیشم هست که من مهماشو گفتم

چون حالت چله س ( حتی یک روز هم جاننداز وگرنه باید چله را از یر بگیری 

قبل انجام صدقه بنداز 

اگه وسطای چله مورد ( یا موردای ) مناسبی اومد ختم رو رها نکن 

چون همشون با هم فشرده میشن : اول ختم یس نخودکی رو انجام بده + شبام حدیث کساء تموم شد بعدش حشر و یستشیر و دعای معراج 

روز اولش ( شروع و استارتش ) روز نحس نباشه و با وضو باش از روز دوم تا آخرش دیگه مهم نیست روز نحس باشه 

نذر حنای جناب قاسم بن حسن علیهم السلام برای خدا نذر کن اگه یک شیر پاک خورده قسمتت شد شش محرم حنا پخش کنی بین خانم های عزادار ( محرم ۳_۴ کیلو حنا بخر و چند کیلو یا چند شاخه نبات بسته بندی شده ی تکی ، حنا رو ۲ قاشق تو این نایلون کلفتا که واسه آجیل مشکل گشا هست بریز و با روبان مشکی ببند ، از این نایل نا یه خورده بزرگترشم هست یه پیاله بریز با رکبان مشکی ببند ، بزار تو نایلون کوچیک دسته دار ، تو نایلون دسته دار به شاخه نبات بزار هم‌بزار ( یه کاغذ کوچیک دست نوشته هم بزار تو نایلون که برای چه امری حنا ، بنویس نذر حنای جناب قاسم بن حسن ع ) در روز شش محرم ( به اسم حضرت قاسم نامگذاری شده بین خانم های عزادار توضیع کن 

تک تک آیه ها ( و اکثریت ادعیه ی شرعی ) چندین موکل دارن ( موکل تو این جور چیزا یعنی فرشتگان نگهبان ) اونا شرایط رو راست و ریس میکنن ،،هر سوره ای هم یک فرشته ی رده بالا داره به عنوان سر گروه مثلا سر گروه سوره ی یس جناب فرشته میکائیل هست و ۴۰۰۰ فرشته ی زیردستش 

نذر حنای جناب قاسم بن حسن علیهم السلام برای خدا نذر کن اگه یک شیر پاک خورده قسمتت شد شش محرم حنا پخش ...

حضرت قاسم پسر امام حسین مگه نبودن؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.