2777
2789
عنوان

فک میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 114 پست
تازه ی شب بهم گفت ی دختر برام بیار اسمشو بزاریم فلانی ... الان نگاه میکنم اسم اون دختره هم همینه &nb ...

عزیزم همسر اول من بهم خیانت میکرد اون اسم همکارای خانمش رو که باهاش ارتباط داشتن به اسم مرد سیو کرده بود ولی محتوای پیامها معلوم بود که فرستنده خانم هست مثلا می نوشت چرا آقایون اینجوری هستن اول تند تند پیام میدن بعد یه مدت خبری ازشون نیست؟ 

من تجربه خودمو بهت میگم مردی که خائن باشه و مزه کار حروم و ارتباط نامشروع رو چشیده باشه به هیچ عنوان نمیتونی درستش کنی . معمولا اینجور آقایون تلاش میکنن فیلم بازی کنن که زندگیشون از هم نپاشه و زیرآبی هم به خیانت ادامه میدن . بهتره کسی رو بزاری تعقیبش کنه تا مطمئن بشی.

Ich berge mich in deiner Hand

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شب جدا ازش خوابیدم تو ی،اطاق بودیم جدا بخدا تاصب نخوابید نمیتونه بدون من بخوابه 

نمیدونم شایدم درس میگه 

فقط یکم مشکوک بود کاراش 

ولی باز بیخیال نشو بیفت دنبالش 

ولی فعلا ب این کارت ادامه بده تا بیاد برا اشتی

عزیزم همسر اول من بهم خیانت میکرد اون اسم همکارای خانمش رو که باهاش ارتباط داشتن به اسم مرد سیو کرده ...

ی رفیق صمیمی دارع بهش گفتم میگه اون واقعا عاشقته همیشه تو مغازه روغنی مال هس اخی کی اونو مخواد خاعر الکی خودتو ازیت نگن ب دامادمم رفیقشه شاگزدشه گفتم میگه اون واقعا عاشقته مشکلی نی

ببین هم سنت کمه هم تجربه اولته منم وقتی ازدواج کردم مثل تو بودم ولی وابستگی من بیش از حد بود نابود شدم کلا وابستگی خوب نیست سعی کن یواش یواش این وابستگی رو از بین ببری نه این که به شوهرت محبت نکنی! منظورم اینه بهش وابسته نباش اگه به روز نباشه تو از ما رو زندگی بیفتی به هیچ کس وابسته نباش نه خونواده نه شوهر نه فرزند این قانون زندگی تو این دنیاست قبولش نکنی باید منتظر عواقبش باشی

🤍
نمیدونم شایدم درس میگه  فقط یکم مشکوک بود کاراش  ولی باز بیخیال نشو بیفت دنبالش  و ...

اووو ی شب ناراحت بودم تاصب دوتامون نخوابیدیم تازه بلاکشم کردم از گوشی مامانش زنگ زد خانم ی زنگ برام بزن از گوشیت اسمم تو گوشیش عشقم و زندع گیم ذخیرع کردع مگ دخترع باهاش کورع نمیبینه دیع اینقد بهم وابستس 

خدانکنه عزیزم بخدا سخته هان  منم دقیقا این حرفارو بهش میگم  خدا خودشونو هدایت کنه& ...

من بابام اینقدر به مامانم خیانت میکرد حد نداشت

دختر میاورد خونه مامانم سر کار بود وقتی صبح میرفت بابام دختر میاورد خونه بعضی روزا

مامانمو کتک میزد فحش میداد

منو خواهرم از ترس جیش میکردیم 

آخرشم بابام رفت یه زن صیغه ای گرفت

زنه پول گنده ای از بابام کشید بالا و رفت

بابام یه پسر دایی داشت، این زن صیغه ای رو اون براش جور کرد

یه شب که بابام خونه نبود پی عشق و حال با زن صیغه ای بود مامانم رفت رو پشت بوم

جیغ میکشید خداااااااا خداااااااااا خداااا

یقه پیراهنشو پاره کرد مامانم خیلی گریه کرد منم تنم میلرزید

فرداش خبر آوردن پسر دایی بابام دیشبش تو جاده کشته شده سرش له شده فقط بدنشو تیکه پاره برگردوندن

یا رب آن دِه که آن بِه ...
ببین هم سنت کمه هم تجربه اولته منم وقتی ازدواج کردم مثل تو بودم ولی وابستگی من بیش از حد بود نابود ش ...

بهم دعا کنین اینجوری نباشع ک فک میکنم 

نمیدونم اونم همینجوری وابستمه بعش محل ندم میاد همه چیو بهم میزنه میشکونه ک چرا باهام بد رفتاری میکنی 

ی رفیق صمیمی دارع بهش گفتم میگه اون واقعا عاشقته همیشه تو مغازه روغنی مال هس اخی کی اونو مخواد خاعر ...

انشاالله که همینطوره . آقایون معمولا رازدار هم هستند مثل خانمها نیستند که همو لو بدن . ولی من واقعا برات آرزو میکنم که همسرت با شما صادق باشه ولی تا مطمئن نشدی فرزندی بدنیا نیار. 

Ich berge mich in deiner Hand
من بابام اینقدر به مامانم خیانت میکرد حد نداشت دختر میاورد خونه مامانم سر کار بود وقتی صبح میرفت با ...

حقش بوده خدا لعنتش کنه عوضی رو چطور دلش اومد دل ی زن رو بشکنه