2777
2789
رژیم کتو  من خدم الان ت رژیمم  ببین اصلا گشنه نمیشم

میشه بگید چطوریه لطفا

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رژیم کرمانی گرفتم غذاهای کم اماوعده های زیاد مثلاقبل نهار یه میوه بادولیوان آب اینومیخورم سیرم دی ...

چه خوب من قبلا رژیم داشتم بعد از ازدواجم یهو وزنم بالا رفت حالا نیخوام کم بکنم ولی همش اخساس گرسنگی دارم 

میشه بگید چطوریه لطفا

روغن زیتون و کره حیوانی بخور همه غذاتو با روغن فراوان سرخ کن 

هر چی روغن بیشتر بهتر 

میوه فقط توت فرنگی و شاتوت میتونی بخوری 

فیبر اصلا نباید بخوری 

پروتین میتونی بخوری 

مرغ .ماهی.بولقمون.گوشت

کالباس هم ۹۰ درصد فقط اونم ماهی دوبار فقط 

آب فراوان بخور 

آب الکترولیت بخور 

بهم درخواست بده رژیم رو با هم بریم 

من توی سه روز یه کیلو کم کردم 

تو یه ماه قشنگ ۱۰ کیلو میتونی کم کنی 

بدون بازگشت 

بعد اینکه باید خیلی خواست باشه 

اگر یه کشمش بخوری خراب کردی و بدنت استپ میکنه 

بعد اینکه دوبار در هفته باید فست ۳۶ بری 

نون اصلا نباید بخوری 

برنج و...

چه خوب من قبلا رژیم داشتم بعد از ازدواجم یهو وزنم بالا رفت حالا نیخوام کم بکنم ولی همش اخساس گرسنگی ...

آره چون کمبود ویتامین داری ب خودت برس بعد اراده کن ورژیم روشروع کن

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
مگه میشه با روغن فروان روغن که کلا ضرر داره اخه

ببین ت کتو میای فیبر رو کلا قطع می‌کنی و به بدن پروتئین و روغن میرسونی 

ک بدن می‌ره ت فاز چربی سوزی 

نگران نباش جواب میگیری حتما

روغن زیتون و کره حیوانی بخور همه غذاتو با روغن فراوان سرخ کن  هر چی روغن بیشتر بهتر  میو ...

عزیزم من باشگاه میرم حدود 4 کیلو اضاف دارم ولی نمیدونم چرا وزنم پایین نمیاد فقط سایز کم میکنم دلم میخواد 60 باشم 

این رژیم میگن بخاطر جربی زیادش بدن رو سلولزی میکنه انگار شایدم من اشتباه متوجه شدم ولی شنیدم زود کم میکنی من شاغلم وقتم واسه رژیم نیس اصلا ولی باشگاه رو دوس دارم فقط نمیدونم چرا وزنم پایین نمیاد 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
عزیزم من باشگاه میرم حدود 4 کیلو اضاف دارم ولی نمیدونم چرا وزنم پایین نمیاد فقط سایز کم میکنم دلم می ...

ببین وزن اصلا مهم نیست 

مهم سایز هست 

همینکه ساز کم کنی یعنی چربی هات داره آب میشه 

وزن می‌تونه استخوان باشه 

یا آب بدن باشه 

عزیزم من باشگاه میرم حدود 4 کیلو اضاف دارم ولی نمیدونم چرا وزنم پایین نمیاد فقط سایز کم میکنم دلم می ...

رژیمش سخت نیست 

اصلا هم گشنه نمیشی 

اگر میل ب شیرینی داشتی شیرینی های کتویی میتونی درست کنی بخوری