چون فکر میکنن از دماغ فیل افتادن چون فکر میکنن خیلی با کلاسن ولی یذره درک ندارن که همو دوست داریم بخ ...
من اول دوستیمون عشقم ی مرد بیکار و علاف بود بخاطر من درس خوند تو آزمون استخدامی شرکت کرد باید سختی هارو تحمل کنین کم نیارین خانواده منم اینطوریه فقط رگن داماد حاج ....اینکاره هس اینه ..بخاطر آبروشون برا عشقم ماشین خریدن ولی ی حرفایی زد پدربزرگم ای کاش نمیخریدن باید صبر تحمل کنی
نگاه ب عشقت بگو پا جلو بزاره تو تنها نمیتونی اگه ببینن عاشقتم برا خوت میخواد کدوم خانواده خوشبختی بچ ...
اونم خانوادش مخالف بودن ولی بخاطر من تو روشون وایساد گف اون نخاین قید پسرتون بزنید الان خانواده اون راضی ان فقط خانواده منن که از خودشون ادا در میارن مرسی عزیزم بابت راهنماییت عشقم بخاطرم همه کار کرده من باید براش بجنگم باید بهش برسم
من اول دوستیمون عشقم ی مرد بیکار و علاف بود بخاطر من درس خوند تو آزمون استخدامی شرکت کرد باید سختی ه ...
عشق من بیکار نیس داره درس میخونه مهندسی پزشکی رشتش ولی ماشین ۱۱۱ثبت نام کرد و خرید همه این کارا بخاطر من میکنه که بابام دیگه درباره شرایط انقد گیر نده اون بیشتر از من زجر کشیده خدا همه عاشقا بهم برسونه خیلی حس شیرین و قشنگیه عشق واقعی همونه که بخاطرش سختی بکشی تا قدرشو بدونی من فقط همین میدونم اون اگر نباشه منم نیستم پسری که اصلا به ازدواج فکر نمیکرد و حواسش تو تفریح و گشت و گذار بود حالا داره روز و شب کار میکنه تا بیاد من و ببره 🥺🥺خیلی قشنگه
توروخدا بگو چطور به آرزوت رسیدی منم عشق یک طرفه دارم آرزو میکنم بهش برسم😭
توی عروسی من و دید و عاشقم شد از اونجا شد که حس یه طرفع من شد دو طرفه خیلی دوسش دارم خیلی زیاد انقد دارم سختی میکشم ولی وقتی میرم پیشش انگار بی غصه ترین آدم روی زمینم
عشق من بیکار نیس داره درس میخونه مهندسی پزشکی رشتش ولی ماشین ۱۱۱ثبت نام کرد و خرید همه این کارا بخاط ...
انشالله میرسین ب هم توکل ب خدا هر شیرینی اولش سختی هایی داره با کاراش مردونگیشو ثابت میکنه افتخار کن ک چقد دوست داره خودشو بخاطر تو ثابت میکنه.خوشبخت بشی ایشالله🥰