2777
2789

شاید قسمت نیست واسه چیزی که قسمتتون نیست بیش از اندازه تلاش نکنید باور کنید پشیمون میشید (طبق تجربه ی خودم گفتم)

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ..خانوادت ناراضی بودن ؟؟ چیشد که رسیدین 

خانوادم بخاطر سن کمم ناراضی بودن

ولی من سر حرفم موندم و گفتم یا فلانی یا هیچکس 

البته حدود ۱ سال طول کشید ولی آخرش خیلی قشنگ تموم شد

خانوادتون چرا مخالفن؟

چون فکر میکنن از دماغ فیل افتادن چون فکر میکنن خیلی با کلاسن ولی یذره درک ندارن که همو دوست داریم بخاطر من داره شرایط شو درست می‌کنه من تا حالا با بابام خصوصی حرف نزدم تنهایی جوری که دلش نرم بشه درکم کنه بهم کمک کنین چجوری حرف بزنم باهاش 🥺🥺

من چیکار کنم بهم کمک کنین خیلی خجالتی ام تا حالا نتونستم با بابام راجبش تنها و جدی حرف بزنم به زبون ...

من بحدی از بابام حساب میبردم ک چی بگم

ولی بخاطر عشقم اینکارو کردم و پا روی خجالتم گذاشتم

چون فکر میکنن از دماغ فیل افتادن چون فکر میکنن خیلی با کلاسن ولی یذره درک ندارن که همو دوست داریم بخ ...

خب عزیزم من اصلا متوجه نشدم چرا خانوادتون مخالفتن،دقیق دلیل مخالفتشون رو بگو تا راهنماییت کنم،شاید حرفشون منطقی باشه

خودت و پارتنرت چندسالتونه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

من .. همه مخااالف ‌...حتی خانواده شوهرم ..به خودم زنگ میزدن میگفتن تو بگو نه .. البته من هیچ کاری و هیچ حرفی نزدم ن تو رو خانوادم ن اونا .. همچی رو سپردم به قسمت ..شوهرم خیلی تلاش کرد و بقیه مجبور شدن موافقت کنن .خلاصه شد ووالان هم خودمون راضیمم هم خانواده ها .. 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
خب توضیح بدین لطفا یکم دلم و گرم کنین این خانواده داغونمو راضی کنم 🥺🥺

نگاه ۷ سال دوس بودیم تو وسط دوستیمون هم جدایی افتاد عشقم وضع مالیش پایین یود خیلی بعد ۴ بار خواستگاری اومد بابام و پدربزرگ گفتن من داماد اینطوری و اس و پاس نمیخوام خیلی حرف ها گفتن بخاطر پولت اومده خجالت بکش و اینا خیلی حرف ها بابام گف از ارث هم خبر نیس اگه ازدواج کنی۰😏ولی نا هر دوتامون سر سخ جنگیدیم میدونی میخوام چیو بگم اگه بخواد دل خانوادت بدس میاره ما تو وسط ی مدت جدایی داشتیم ولی نتونس دوباره اومد خیلی پافشاری کرد تمام شزط پدرم و حق طلاق ...اینا رو قبول کرد خوبه همکار بابام بود تو اداره همه فهمیده بودن ک بابام ب سرش چیا آورد ولی ی بار عقب نشینی نکرد اگه عشقتون واقعیه پش همو خالی نکنین کوتاه میان مطمعن باش از من ک سخت نمیگیرن واست من خودم پرادو داشتم همسرم پژو تفاوت تا این حد بود ولی پاش موندم

من بحدی از بابام حساب میبردم ک چی بگم ولی بخاطر عشقم اینکارو کردم و پا روی خجالتم گذاشتم

من حتی از خونه زدم بیرون مامانم میخاست بزور شوهرم بده ولی من کم نیاوردم الآنم سر حرفم هستم ول نمیکنم فقط خانواده خوبی ندارم اصلا خیلی بی ادبن به خاطر شون زندگی ندارم 

نگاه ۷ سال دوس بودیم تو وسط دوستیمون هم جدایی افتاد عشقم وضع مالیش پایین یود خیلی بعد ۴ بار خواستگار ...

خانواده منم دقیقا مثل شما هستن بهم گفتن میخای بری برو ولی تو نه بچه مایی با ما کاری نداری جاهاز هیچی نمیدم بهت آق فرزندت میکنیم ولی من دلم میخاد پدر مادرم راضی باشن آخه کدوم دختر دوست داره بدون رضایت ازدواج کنه 

🥺🥺😭😭🙂

خانواده منم دقیقا مثل شما هستن بهم گفتن میخای بری برو ولی تو نه بچه مایی با ما کاری نداری جاهاز هیچی ...

نگاه ب عشقت بگو پا جلو بزاره تو تنها نمیتونی اگه ببینن عاشقتم برا خوت میخواد کدوم خانواده خوشبختی بچشو نمیخواد و پدر ها هم غیرت دارن حتی اگ۶ هم درس شد ی روز باید خودتو ب خیلی حرف ها آماده کنب الان بابام جهیزیه میخره رفته فرش خریده ۵۰۰ت میگه ببین کی روش میشینه ک کل دارایی این نیس  باید ب همه حرف و حدیث خودتون آماده کنی تیکه و کنایه و ..قوی باش اگه مرد زندگی برات بجنگ 

خب عزیزم من اصلا متوجه نشدم چرا خانوادتون مخالفتن،دقیق دلیل مخالفتشون رو بگو تا راهنماییت کنم،شاید ح ...

من ۱۹سالمه خانوادم کلا روابط خوبی ندارن با فامیل طرف مادرم یعنی بدشون میاد ولی ما دوتا که همو دوست داریم این وسط داریم میسوزیم علت دیگش شرایطشه که داره درست می‌کنه بخاطر من اینم بگم که هر توهینی شنیده بخاطر من هیچی نگفته چون واقعا همو دوست داریم مادرم انقد بدجنسه خاست بخاطر آبروش من و بزور شوهر بده ولی نتونست نه خدا خاست و نه من گذاشتم فقط از خدا زود تر این امتحان تموم کنه چون زمانی که من عاشقش بودم حس من یطرفه بود اصلا غیر ممکن بود اون عاشق من بشه و این ارزوی من بود که اون یبار به من نگاه کنه ولی خدا من و به آرزوم رسوند که حالا شدم تموم زندگیش سرشو رو پام بزاره گریه کنه بهم بگه کی مال من میشی الان از خدا میخام فقط زود بهم برسیم 🥺🥺همین