2777
2789
عنوان

مادرای درسخون بیان راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
با دوتا بچه سخته البته ارشد ترم یک و دو کلی واحد داری ترم سوم خیلی کمه ترم‌چهارم فقط پایان نامس ...

منم تا وقتی بچه راه نمیرفت مشکلی نداشتم الان نو پاس یه سره باید دنبالش باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم مجبور ک نبودید شما  بچه دومی رو نمیاوردی! در ضمن بهترین کار این بود ک قبل از دواج و بچ ...

ب نظر من این فکر درست نیست

یهو اسی خواست تا دکترا و پسا دکترا بخونه 

نمیشه که اصا بچه نیاره تا ۳۰/۳۵ سالگیش

ولی باهاتون موافقم تو این مورد یدونه بچه کافی بود

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ب نظر من این فکر درست نیست یهو اسی خواست تا دکترا و پسا دکترا بخونه  نمیشه که اصا بچه نیاره ت ...

فضول نیستما فقط کنجکاو شدم میشه جواب سوالی ک اون تاپیک پرسیدم و بدی

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬

عزیزدلم درس خوندن با بچه خیلی سخته من خودمم دخترم اونموقع ک مدرسه ها خیلی شل میگرفتن و مجازی تازه شده بود مجبور بودم هم ب درسای اون برسم هم درسای خودم . 

دیگ تا همسرم ارشد شرکت کرد منم ک خودم کارشناسی انگار دخترم با جو درس خوندن اشنا شد 

مثلا همسرم همیشه میگه تو روز سه چهار ساعت همگی بریم درس بخونیم و بیشتر برای دخترم این شرطو میزاره ک متوجه اوضاع بشه . 

ب نظرم از همسرت کمک بگیر دو سه ساعت ببرشون بسرون خونه مادربزرگی کسی مخصوصا دخترت ک یکساله هست . 

تا شما بتونی ب درسات برسی

ارشد واقعا سنگینه من همسرم خودش داره میخونه همش پروژه و ترجمه و امتحان 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خب گلم مجبور ک نبودید شما  بچه دومی رو نمیاوردی! در ضمن بهترین کار این بود ک قبل از دواج و بچ ...

الان فوق مهندسی دانشگاه روزانه شهر خودمه عمرا دیگه همچین موقعیتی پیش بیاد مساله اینجاس کنکور قبول شدن واقعا سخته لیسانسم قبل ازدواج گرفتم الان سی سالمه دیگه واسه دومی دیر میشد

عزیزدلم درس خوندن با بچه خیلی سخته من خودمم دخترم اونموقع ک مدرسه ها خیلی شل میگرفتن و مجازی تازه شد ...

برا ما همش کار با لب تابه خیلی سنگینه البته خودم از نظر درسی زرنگم فقط الان کمبود وقت دارم

برا بچه نوپا چه سرگرمی سراغ دارین اون حل بشه همه چی حل میشه

براش استخر توپ بگیر ، یا این توری های بازی کودک نمیدونم دقیقا اسمشون چیه دیواره هاشم بلنده نمیتونه بیاد بیرون بذارش اون تو اسباب بازی ایمن بریز جلوش،

برا ما همش کار با لب تابه خیلی سنگینه البته خودم از نظر درسی زرنگم فقط الان کمبود وقت دارم

نگران نباش ب همشون میرسی . اگر بتونی از مامانت یا خواهرت یا همسرت تو زمانای امتحاناتت کمک بگیری . یا اگر اونا نمیتونن یک ساعت پرستار بچه زیر نظر خودت بگیر . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
فضول نیستما فقط کنجکاو شدم میشه جواب سوالی ک اون تاپیک پرسیدم و بدی

عزیزم جواب دادم دیگه مگه نیومده برات؟

سهمیه ۲۵ دارم

کشوری با سهمیه ۲۵ : ۴۰۰۰

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

سلام خیلی هم عالی که درس رو ادامه میدید. 

بچه تا شیر میخوره، مادر کم جون و کسل هست 

و بچه ای که تازه راه افتاده کلی مراقبت میخواد. 

پرستار گرفتن خوب بود که گفتن، 

هر ساعتی که بچه ها بیدار میشن، بگید بیان. 

مثلا ساعت 9 تا 2

و اینکه یک ترم مرخصی بگیرید، تا شیر دادنتون تموم بشه.