2777
2789
عنوان

فاز بعضیا چیه؟

76 بازدید | 9 پست

تا حالا براتون پیش اومده با کسی تو رابطه برین بعد قرار دوم همه چی عوض بشه!

مثلا طرف بار اول خوشش بیاد همه چی اوکی بهتونم بگه که ازتون خوشش اومده

بعد یهو فازش عوض بشه 

با یه نفر قرار اشنایی داشتم 

بار اول همدیگه رو دیدیم شبش که اصلا تکست نداد تو رسیدی خونه یا مردی😂 چون خیلی بد ماشین گیرم اومد

بعدا که گفتم ، یه بهونه اورد

قرار دوم ک شد به فاصله دو هفته بعد همو دیدیم و.. از خیلی چیزا حرف زدیم ، گف رسیدی بزنگ ، بهش گفتم و...

شبش هم یه مناسبتی بود بهم تبریک گف 

فرداش زنگ زد نیم ساعتی حرف زدیم 

پس فرداشم خودم پیام دادم حرف زدیم

بعد از اون ۶ روز میگذره و با اینکه تو واتساپشم انلاین میشه  و زنده اس😂😂هیچی نمیگه ، زنگم نزد دیگه

واقعا نمیفهمم یه ادم به فرض اگ خوشش نمیاد همون بار اول میگه ولی گف خوشم اومده ازت و اوکی ام

اگه هم بار دوم خوشش نیاد ک دیگه چرا باید تبریک بگه و فرداش بزنگه کلی بحرفه

یعنی منتظره من برم جلو؟؟

اخرین بار من پیامش دادم

منم مغرورم میگم شاید نمیخاد باهم باشیم

ولی کارش خیلی رو مخم رفته ، همش حس میکنم من یه ایرادی داشتم😶

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام نده

اگ بخادت میاد جلو

یا زیادی سرش گرمه وقت نداره

یا خوشش نیومده

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اینجور آدما با چند نفر همزمان هستن  برای منم پیش اومده  شک نکن با چندتا دختر همزمان دوست ...

اخه میدونی تو فالووینگا اینستاش پررره دختر

همه هم در و داف

بار اول ک دیدمش گفتم چه خبره این همه دختر با همشونم حرف میزنی بعد اصا چیزی نگف ، با ی لحنه کنایه آمیز گف آره با همشوون..

به قول ابجیم میگ بدون با چند نفره میخاد بسنجه

تو رد شدی😂

جالبه بهش گفتم چرا انقد کم پیام میدی و..

گف اخه ذهنم درگیره و...

اصلا چرررت و پرررت

همه ﺧﺮﺍﺑﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﺮﺍﺑﯿﻢ !ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼﻗﯿﻢﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﯽ ﺍﺧﻼﻕ !ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺧﻮﺍهی های ﻣﺎ ﺍﺭﺿﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍﻭ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻢ !ﻣﺎ ﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯾﻢ …
ازتون درخواست نامتعارف هم داشته؟ 

نه اصلا