من تازه عروسم اوایل ازدواج نتونستیم عوض کنیم کابینت هامون رو ،الان بشدت رفتن رو مخم .موندم چیکار کنم در هاشونو عوض کنم یا برچسب بگیرم بزنم یا اینکه نمیدونم این کار رو میکنن یا نه اینکه بدم روکش کنن🤔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرت چقد میشه هزینش؟ ما کابینت ساز آوردیم گفت براتون عوض میکنم هر رنگی که بخواین، قرار بود عوض ک ...
من بازم می گم پشیمون میشی کابینت منم رنگش عین مال شما بود ما برچسب سفید خریدیم زدیم رنگش جالب نشد چون زیرش پررنگه سفید سفید نمیشه، الان ما درها رو جدا کردیم بردیم کارگاه کابینت ساز برش زد خودمون نصب کردیم دیگه هزینه نصاب ندادیم فکر کنم نزدیک یک و نیم میلیون شد
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم