2777
2789
عنوان

از کابینت هام بدم میاد 😤😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 72 پست
شما برچسب زدی ؟ گرما خرابشون نکرده مثلا بالای سماور بخار بزنه 

بله هم ارزونه هم خودتون میتونید براحتی بزنید. 

من سماور نداشتم در معرض گرما نبودن ولی فکرنکنم با این چیزا خراب بشن خیلی کلفت بود. 

قسمتی که زیر ماکروفر بود خراب نشد

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عید کلی هزینه کردیم نزدیک دو تومن برچسب خارجی خریدیم خوب شد ولی ادم زیاد نمی تونه تمیز بکنه چسبش ...

به نظرت چقد میشه هزینش؟

ما کابینت ساز آوردیم گفت براتون عوض میکنم هر رنگی که بخواین، قرار بود عوض کنیم ولی نشد 

برچسب هم نمیتونم یعنی؟ میدونم بخوایم عوض کنیم خیلی گرون میشه 

ن میتونی 

فلزع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چقده مگه

ام دی اف گرونع خیلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به نظرت چقد میشه هزینش؟ ما کابینت ساز آوردیم گفت براتون عوض میکنم هر رنگی که بخواین، قرار بود عوض ک ...

من بازم می گم پشیمون میشی کابینت منم رنگش عین مال شما بود ما برچسب سفید خریدیم زدیم رنگش جالب نشد چون زیرش پررنگه سفید سفید نمیشه، الان ما درها رو جدا کردیم بردیم کارگاه کابینت ساز برش زد خودمون نصب کردیم دیگه هزینه نصاب ندادیم فکر کنم نزدیک یک و نیم میلیون شد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
یعنی در هاشو عوض کردید درسته؟ یک و نیم خیلی خوبه 

اره چون پول نصاب ندادیم تقریبا هزینه اش نصف یا شاید کمتر شد، نصاب کلی پول برا خودش می گیره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

بیا کابینت های منو ببین خاهر همش زنگ زده

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم