2777
2789
عنوان

از کابینت هام بدم میاد 😤😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی بودن؟ طرحشون چطور بود؟ ممنون میشم بگی

سفید ساده بود تقریبا مات جنسشم خیلی خوب بود کلفت بود 

قیمتش یادم نیست ولی ارزون بود ۵سال پیش خریدم. 

تعجب میکنم میگید نمیشه تمیز کرد. من همیشه با چند منظوره تمیزش میکردم اصلا خراب نشدن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
میتونم دسته هاشم عوض کنم؟

اره میتونی..شما اول برو همین مغازه ها ک برچسب ووسایل کابینت اینا میفروشن یاکابینت سازی عکس کابینتت خودت نشون بده بگو شمانصب کنید چقدرمیشه هزینش اگه خیلی شد خودت بخر باحوصله نصب کن اگه زیادتفاوت قیمت نداشت بزاراونا بیان نصب کنن تمیزدرمیارن ..راستی جنس کاغذیشو نخر 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سفید ساده بود تقریبا مات جنسشم خیلی خوب بود کلفت بود  قیمتش یادم نیست ولی ارزون بود ۵سال پیش خ ...

شما برچسب زدی ؟

گرما خرابشون نکرده مثلا بالای سماور بخار بزنه 

شما برچسب زدی ؟ گرما خرابشون نکرده مثلا بالای سماور بخار بزنه 

ببین خونه فامیلم این جنس براقشو زده چندین ساله همونجور مونده من اول فک کردم کابینتشون عوض کردن بد خودش گفت برچسب زدم

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ما عید کلی هزینه کردیم نزدیک دو تومن برچسب خارجی خریدیم خوب شد ولی ادم زیاد نمی تونه تمیز بکنه چسبش کنده میشه، مجبور شدیم تمام درهای کابینت رو عوض کنیم از نظر قیمت تقریبا یکی تازه دنگ و فنگ برچسب زدن هم نداره بهترین کار عوض کردن در کابینت هاست

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است