2777
2789
عنوان

از کابینت هام بدم میاد 😤😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی که عروسی کردم رفتم مستاجر خواهر شوهر شدم.تمام کابینت هاش که زنگ زده بود هیچ اوپنش از بس کهنه بود چند بار نزدیک بود برگرده رو زمین.انقدر پایه هاش زنگ زده بود لق میزدن.ولی بعد از چند سال تو خونه جدید کابینت جدید زدیم

من روزی که عروسی کردم رفتم مستاجر خواهر شوهر شدم.تمام کابینت هاش که زنگ زده بود هیچ اوپنش از بس کهنه ...

گفتم ک دیگه هیچ چیز خونه باب میلم نیس. 

ایشون چیزای دیگشون حتما باب میلشونه ک فقط کابینت رو مخشه

منم کلا از ترکیب رنگی آشپزخونم بدم میاد

از رنگ کابینت گرفته تا رنگ کاشی و سرامیک

چرا؟

چون آشپزخونم کوچیکه و رنگ همه چی هم که تیره س

بخاطر همین آشپزخونم کلا دلگیره

بر فرض کابینتارو برچسب زدم، کاشیارو دیوارپوش زدم

کفو چیکار کنم؟ اونم برچسب داره؟؟

اونوقت کل آشپزخونم برچسبی میشه که😐

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤
عزیزم اول اینو بگم همینکه اول زندگی مستأجر نیستی خدارو شکر کن، کابینت هات هم بد نیستن بنظرم. ولی اگر ...

مستاجر نیستیم ولی خونه ماله خودمون نیس برا پدر شوهرمه