دوستان سلام یه مشورت من بعد از بارداری اضافه وزن گرفتم الان 5سال تو این 5سال بارها رژیم گرفتم ده کیلو کم کردم دوباره 12کیلو برگشت الان 86کیلو هستم با قد 165.تصمیم گرفتم عمل اسلیو کنم ولی دو دل هستم میترسم از طرفی هم از رژیم خسته شدم شما جای من بودید چکار میکردید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم اصلا نرو سمت عمل اسلیو ابجی جون تو اشتباه منو نکن من عمل کردم ۸۰ درصد معدمو بریدن غذا ی کوچولو زیاد میخورم بالا میارم و وزنم هم بعد یک مدتی برگشت ولی خواهرم منو با یک پیج دکتر اشنا کرد تونستم با دوره اونا کاهش وزن انجام بدم بدون بازگشت ایدی پیجشو و شماره تلفنشو برات میزارم خواستی پیام بده بهش فداتشم
نمیخوام بترسمونمت فقط میگم که گفته باشم دختردایی بابام انجام داد افسردگی شدید گرفت و خودکشی کرد و متاسفانه فوت کرد 27 سالش بود یه پسر 4 ساله داشت همسایمونم حین انجام عمل به رحمت خدا رفت
منم اضافه وزن دارم بیشتر والا احساس میکنم با همین وزنم میدرخشم همینکه تو هرجمعی زوم میکنن روم چاقتر شدم یا لاغرتر 😀 شوهرمم که همینطور انگار دغدغه همه شده چربیهای من 😀
عزیزم اصلا سمت اسلیو نرو که اونم بازگشت پذیری داره من ۱۵۰ میلیون هزینه عمل کردم وزنم برگشت ولی بعدش خواهرم منو با یک پبج معرفی کرد پیج ی دکتری که دوره هاشون رو انجام دادم کاهش وزن بدون بازگشت داشتم عزیزم ایدی پیج اینستاگرام اون دکتر و شماره تماسشو میزارم من که راضی بودم خدا راضی باشه