2821
2789
عنوان

اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 51 پست
وزنم بالاس قدم ۱۷۰ وزنم ۱۱۳ 

عزیزم خواهر من پیج یک دکتری رو بهم داد من تو دوره های ایشون تونستم وزن کم کنم اونم بدون بازگشت پیج اینستاگرامشو برات میزارم و شماره تماسشو خواستی استفاده کن

@medilife2424

09334947516

سلام عزیز دلم یه روش جدید لاغری هست که من‌خودم ازش نتیجه گرفتم خواهرم بهم معرفی کرده با دکتر امامی حتما بهش سر بزنید

0990-502-9772

این شماره واتساپ وتلگرام ایشون 

هزینه خیلی کمتر از عمل بدون ریسک کاملا طبیعی خیالتم راحت تازه من‌تو دوران شیردهی باهاشون آشنا شدم ایشالا شماهم‌نتیجه بگیری عزیزم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم دقیقا همینطور بودم رژیم میگرفتم به محض ول کردن دو برابر برمیگشت

الان دیگه راحت شدم یه ساله عمل کردم با علی سلوکی و خیلی حالم خوبه

حتما پیش فوق تخصص چاقی انجام بده چون اکثرا جراح عمومی هستن

سلام شما اسلیو کردین؟من دو دلم وزنم بالاست. حال روحیم فاحعست. همش درحال گریه ام. دلم میخاد لاغرشم ام ...

عزیزم عمل کردین شما؟

منم شرایط شما رو دارم دقیقا نگران بچه 3 سالم هستم فقط

سلام شما اسلیو کردین؟من دو دلم وزنم بالاست. حال روحیم فاحعست. همش درحال گریه ام. دلم میخاد لاغرشم ام ...

وای بگردم 😥قشنگ حس رو تو پیامت گرفتم یجوری شدم اصن...

نسترن جون چرا با خودت اینجوری میکنی خب اگه اینقدر اذیتی عمل کن راحت میشی واقعا

من خواهرم ۵ساله عمل کرده ۳۴سالش بود ۱۲۵کیلو اینا بود یادمه که bmiشد ۴۵دکتر گفت دیگه خیلی خطرناکه این همه چربی... اصن ببین از وقتی عمل شده راه میرسه به من پز میده چرا نتونه کاراشو کنه؟!تو فکر کن لاغر و سبک شی چقدر درد کمر و پات کمتر میشه بعد سخت تر کار میکنی بنظرت؟

من خودم چون دیدم نتیجشو از نزدیک میرم خودمم تابستون پیش دکتر نسیم اون بایپس کرد ولی من اسلیو باید بشم پیش همون دکتر برمک قلیزاده

باز عمل کردم میام بهت میگم چجوری شد خیالت راحت شده

دعا کن برام عزیزم ❤️

اسلیو خوب نیست اراده کن با ورزش ورژیم مناسب وزنت رو کم کن

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.