2821
2789
عنوان

اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 51 پست
من کرج پیش دکتر باقری عمل شدم. نه والا نه ضعف دارم نه سرگیجه. وزنت چقدره چند کیلو اضافه وزن داری

وزنم بالاس قدم ۱۷۰ وزنم ۱۱۳ 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شايد از لحاظ هيكل خوب بشن  ولي كمبود انواع ويتامين ها رو دارن، پوكي استخوان ميگيرن، ريزش موي وح ...

اگر بعد از عمل با متخصص تغذیه خوبی در ارتباط باشی مشکلات کمتری سراغت میان. مامان من بعد از عمل با دکتر ملک احمدی تو سایت ایزو ویزیت در ارتباط بود

عزیزم اصلا نرو سمت عمل اسلیو ابجی جون تو اشتباه منو نکن من عمل کردم ۸۰ درصد معدمو بریدن غذا ی کوچولو زیاد میخورم بالا میارم و وزنم هم بعد یک مدتی برگشت ولی خواهرم منو با یک پیج دکتر اشنا کرد تونستم با دوره اونا کاهش وزن انجام بدم بدون بازگشت ایدی پیجشو و شماره تلفنشو برات میزارم خواستی پیام بده بهش فداتشم

@medilife2424

09334947516

شايد از لحاظ هيكل خوب بشن  ولي كمبود انواع ويتامين ها رو دارن، پوكي استخوان ميگيرن، ريزش موي وح ...

همینه که معده کوچیک میشه ؟

من ۵ نفر از اقوام انجام دادن چند ساله مشکلی ندارن

تازه طرف قند و چربی و پا درد هم داشت خوب شد

همشون اینقدر راضی هستن که نگو باید رعایت کنن دیگه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نمیخوام بترسمونمت فقط میگم که گفته باشم
دختردایی بابام انجام داد افسردگی شدید گرفت و خودکشی کرد و متاسفانه فوت کرد 27 سالش بود یه پسر 4 ساله داشت
همسایمونم حین انجام عمل به رحمت خدا رفت

سه تا از خواهر های زن داداشم انجام دادن یکی چند روزه یکیش چندماهه یکی هم فکر کنم دوسالی باشه 

اونی که اول عمل کرده بازم داره چاق میشه چون مراعات نمیکنه.

مشکل خاصی نداشتن به طارهرباطنشون رو نمیدونم

عزیزم اصلا سمت اسلیو نرو که اونم بازگشت پذیری داره من ۱۵۰ میلیون هزینه عمل کردم وزنم برگشت ولی بعدش خواهرم منو با یک پبج معرفی کرد پیج ی دکتری که دوره هاشون رو انجام دادم کاهش وزن بدون بازگشت داشتم عزیزم ایدی پیج اینستاگرام اون دکتر و شماره تماسشو میزارم من که راضی بودم خدا راضی باشه 

@medilife2424

09334947516