2821
2789
عنوان

تیرگی

303 بازدید | 24 پست

من یه مدت از پودر ضد تعریق استفاده میکردم واسه بو هم عالی بود قشنگ تا یه هفته آدم بو نمیداد ولی الان متوجه شدم زیر بغلم یه خورده تیره شده حالت مخملی طور شده یه جاهاییش بعد وقتی میزدم زیر بغلم میسوخت الان راه حلی دارین این تیرگیه بره؟

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه ی هیچ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از نوره استفاده کن بعدم ضد تعریق نباید استفاده کنی عرق کردن مواد زائد و میکروب بدن رو بیرون میریزه

دئودرانت ها و کرم ها جلوی تعریق شمارو نمیگیرن شما همچنان عرق میکنین ولی بوی بد نمیدین، حتی کسایی که بوتاکس میکنن مواد که توی بدنشون نمیمونه کلی راه واسه خارج شدنش هست!

استارتر از این پودرای عطاری طور نزن اگه به اکثر مام ها بدنت حساسیت نشون میده مام اولد اسپایس بگیر یا کرم ضد تعریق کلیون بزن

فعلا از یه اسکراب ملایم استفاده کن و قبل مام لوسیون یا روغن بدن بزن و مرطوبش کن اگه تونر گلیکولیک اسید هم داشته باشی خوبه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

من موهای زیر بغلمو با اپلیدی میگیرم هم بو نمیده هم باعث تیرگی نمیشه خیلی دیرتر و نرم ترم درمیانالان ...

خودمم از اپیلاتور استفاده میکنم ولی این پودره گند زد بهم

از نوره استفاده کن بعدم ضد تعریق نباید استفاده کنی عرق کردن مواد زائد و میکروب بدن رو بیرون میریزه

نمیدونم مشکل چیه ولی نوره هم تیره میکنه زیر بغلمو یه بار زدم کلا اون ناحیه قهوه ای شد به یه بدبختی ای با لیف تمیزش کردم🤦🏼♀️

من تحمل دردم بالاس و دیگه عادت کردم کل بدنمو همینطور میگیرم

منم مامانم استفاده میکنه ولی خودم با اینکه تحمل دردم بالاست نمی تونم. احتمالا موهای شما نازک تره، من خیلی پر مو بودم دیگه رفتم لیزر