2821
2789
عنوان

کتابای قلمچی

74 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من امسال کنکور داشتم موقع ثبت نام قلمچی یه عالمه کتاب به زور بهم دادن که هیچ استفاده ای هم نمیشن

الان میتونم بفروشمشون؟چاپ همین امسالن یا کسی نمیخره؟ بزارمشون کتابخونه

یه سوال دیگه من کنکور داشتم کل اقوام کتاب های کنکور از سال ۱۴۰۰ شونم برام فرستادن خواستم ببینم کتابارو از چاپ چه سالی به بعد میشه تو انقلاب فروخت

راضی بودی از قلم چی ؟

دختر من امسال میزه پنجم ،بنا بهذپیشنهاذ معلمش برای تیزهوشان ثبت نام کردم قلم چی

از ۶تیر آزمون هاش شروع میشه ،چهارم تموم کرده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی بودی از قلم چی ؟ دختر من امسال میزه پنجم ،بنا بهذپیشنهاذ معلمش برای تیزهوشان ثبت نام کردم قلم چ ...

به نظر من از این سن تحت فشار نذاریدش عزیزم

وگرنه زده میشه از اینا توی اقواممون دیدم

به نظر من از این سن تحت فشار نذاریدش عزیزموگرنه زده میشه از اینا توی اقواممون دیدم

ببخشید پشتیبانی خودتون انتخاب میکردید؟ یا خود پشتیبانی با شما تماس گرفت برای بار اول؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام عزیزم❤️

من کتاب های آبی قلمچی و دارم به زور گفتند بخرم

بعد ها که تست میزدم پاسخنامه اش خیلی غلط داشت به پشتیبانی قلمچی گفتم گفت اره اشتباه دارند

😐😐😐

منم دیگه از اون روز به بعد استفاده نکردم

تو خونه یه گوشه افتاده دلمم نشد بدم به کسی همه کتاب تست ها ممکنه تست غلط داشته باشن ها این ولی خیلی برام پیش می آمد پاسخنامه اش غلط باشه

خیلی ام گرون خریده بودمشون

رفتم کتاب فروشی گفت این کتاب ها بی کیفیت هستندما نمیاریم درحالی که فروشنده قلمچی قبلا خیلی تعریف کرده بود من خریدم بعد دیدم سرم چه کلاه گشادی رفته

حیف پول بنظر من این پول حلال نیست چون با فریب افراد نا آگاه انجام میشه

از دفتر برنامه ریزی قلمچی راضی بودم ولی

راضی بودی از قلم چی ؟ دختر من امسال میزه پنجم ،بنا بهذپیشنهاذ معلمش برای تیزهوشان ثبت نام کردم قلم چ ...

ببینید به نظر من بچه باید بچگی کنه واسه تیزهوشان از تابستون ورودی ششم باز بهتره اما هر جور خودتون صلاح میدونید