2777
2789
عنوان

اخرشب شدو خبراز شوهرم ندارم

448 بازدید | 19 پست

اولین باره میره سفر راه دور طولانی خیلی دعواداشتیم بخاطر مادرشوهرجلبم اونم دیشب گفت صبرکن برم ماموریت هیج خبری ازت نمیگیرم تا ۱۵ روز گفتم چرا دلتم واسه بچت تنگ نمیشه چیزی نگفت حالا ۷ صبح رفته من فقط از طریق جاریم ک برادرشوهرم همراه شوهرمه خبردارم تازه جاریمم ب شوهرش گفته ب فلانی بگو ب زنت زنگ بزن نگرانته امابازم هیجی جدیدمو بهت نمیدم کاشکی خدا تاوقتی شوهرم برمیگرده از سفر منو بکشه کاش بمیرم

خدانکنه چرا بمیری اون لیاقتتو نداره خودتو بزن ب بیخیالی

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه بابا دلت میاد بچت بی مادر بشه 

تو هم چه ساده ای محلش نده تا بسوزه خوش بگذرون مهمونی برو مهمونی بگیر تا خبر بهش برسه چه خوش میگذرونی بسوزه نه اینکه بگه خوب حالشو گرفتم داره برام له له میزنه

💖

ولش کن بابا من حتی اگه از طریق برادرشوهر هم باخبر نشم بازم برام مهم نیست 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم شوهرم مسافرته از ظهر ک خبر داد رسیده دیگه ازش خبر ندارم نشستم منتظر ببینم زنگ میزنه 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

میدونم خیلی سخته و الان از دستش عصبانی هستی ولی دلت میخواد زنگ بزنه و یه کم از عصبانیت کم بشه اما وقتی لج کرده تو هر کاری کنی اون بدتر میکنه خدا رو شکر برادر شوهرت پیشش هست از سلامتیش با خبری پس بهتره بی خیال باشی از جاریت هم نپرس هر چی خودش گفت بی تفاوت گوش کن و پیغام و سفارش نفرست براش بذار اون کنجکاو و نگران بشه که شما کجایی؟ و چیکار میکنید توی وات و اینستا هم کمتر آنلاین باش جور دیگه مشغول شو جور دیگه خوش بگذرون از سه تا تماس جاری هم یکیش رو جواب بده

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏