2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

عشق عمیق وجود داره و ممکه اتفاق بیفته اما به مرور زمان یا تبدیل به دوست داشتن میشه یا عادی میشه. مراقبت از عشق خیلی مهمه و من عاشقایی رو دیدم که ۶۰ سال زندگی کردن یا هم بعد یکی دوسال جدا شدن. تو دنبال زندگی رویایی تو فیلما نباش عزیزم، دعا کن کسی که تورو بلده و آدم توئه بیاد تو زندگیت این از عشق مهمتره

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

اینم یادت باشه باید اول از همه عاشق خودت و عاشق خدا باشی تا بتونی عشق حقیقی رو تجربه کنی. اگر روزی حس کردی کسیو بیشتر از خودت دوست داری بدون که زندگیتو باختی. دیدم که میگم

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
چرا ک نه

نزدیکان من حتی دوستام رابطه گرم و صمیمی با همسرشون ندارن. در ظاهر خوشحالن ولی همدیگه رو درک نمیکنن و باهم دوست نیستن. من ازدواج اینطوری رو دوست ندارم

۲۵

فکر میکردم 14،15 سالت باشه...

عزیزم عشق حقیقت داره

ولی حقیقت رو نمیشه تو سریال و انیمه پیدا کرد...

سعی کن عاقلانه و منطقی به دنیا نگاه کنی...🙂❤

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اینم یادت باشه باید اول از همه عاشق خودت و عاشق خدا باشی تا بتونی عشق حقیقی رو تجربه کنی. اگر روزی ح ...

قبول دارم همینطوره👌👌 متاسفانه من از خودم بدم میاد.  شاید برای همین دنبال اینم که کس دیگه ای دوستم داشته باشه چون خودم خودمو دوست ندارم😔