2777
2789

هیچ حسی به خواستگارم ندارم ولی ملاکایی که میخوام داره 

از یه طرف میگم خب چون حرف عاشقانه ای بینمون رد و بدل نشده و صرفا در حد چند جلسه آشنایی بوده طبیعیه حسی پیدا نکنم.... و این نشون میده با بقیه نامحرمامم رابطه ش در همین حده 

از یه طرفم میگم یه وقت بعد عقدم حسم  اینطوری نباشه و خنثی باشم کلا 

بابامم اجازه صیغه محرميت و نامزدی نمیده میگه فقط عقد

نمیدونم چیکارکنم 

ممنون میشم اگه تجربه مشابهی دارید به منم بگید

یکم بیشتر رفت و امد کنید اگه رمانتیک باشه ابراز نمیکنه ولی میفهمی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مذهبیم نه سنتی ازدواج کردم نمیدونم چرا سریع اومدم😃

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

تو که میخوای یه راست مشاور برید حتما حتما حتما

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه مدت کوچولو باهاش معاشرت کن در حد اشنایی قبل از ازدواج

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

تا وقتی حسی پیدا نکردی عقد نکن ممکنه اون حسه ب وجود نیاد و بعدا همش حسرت و پشیمونی باشه

لازم نیست صیغه بخونین  ولی ب بابات بگو ک یه مدت زمانی رو براب آشنایی نیاز دارین

بالاخره باید همو بشناسین مگه میشه همین جور عقد کرد و زن و شوهر شد؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

با پدرت حتتما حرف بزن .یعنی چی اجازه ی اشنایی نمیده؟؟؟

شما باید حداقل چندماه باهم برید بیایید تا با اخلاق هم اشنا شید.گذشت اون دوره که یه کله میرفتن سراغ عقد.

حتتما به کسی که از بابات حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه تا محرم بشید واسه اشناییه بیشتر

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه چند ماه همینطوری واسه آشنایی با هم در ارتباط باشین چند بار بیرون برین ، منم همینطور بودم بهش گفتم فعلا عقد نکنیم ۳,۴ ماه در ارتباط باشیم و بیرون بریم ، بعد خوشم اومد ازش 

تا وقتی حسی پیدا نکردی عقد نکن ممکنه اون حسه ب وجود نیاد و بعدا همش حسرت و پشیمونی باشه لازم نیست ص ...

بابام خیلی گیر الکلی میده 

میگه این مسخره بازیا چیه 

یا میخوایش یا نمیخوایش

من خودم یه بار مامانتو دیدم گفتم تا ابد میخوامش 

در صورتی که ازدواجشون عاشقانه بوده نه مثل من سنتی😢

اگر مرد خوش اخلاقی باشه و معیارهای شما رو داشته باشه عاشقش میشی من تا موقع عقد حسی نداشتم ولی آنقدر همسرم مهربونه و دست و دلباز بود که سریع عاشقش شدم و الان سالهاست با خوشی زندگی می کنیم