2777
2789
عنوان

تزریق فیلر زیر چشم درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21433 بازدید | 68 پست

نه دردش خیلییییی کمه متوجه نمیشی اصلا. اگه میخوای تزریق فیلر یا بوتاکس کنی دکتر من واسه روز مادر تخفیف گذاشته و بعد از اون هم تخفیف رو بر میداره. مریم نوکنده مطبش توی پاسدارانه اینم اینستاشه dr_nokandeh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=228342612]چطور بود درد داشت؟  واینکه آستانه تحمل بالاست؟😅[/QUOT دردش در حد خونگیریه. و ...

جدی؟ من میخوام ژل لب بزنم  همه میگن خیلیی درد داره  مردیم از درد وحشت کردم  خیلی طول کشید تا تموم شه ؟ دردش خیلی بود

جدی؟ من میخوام ژل لب بزنم  همه میگن خیلیی درد داره  مردیم از درد وحشت کردم  خیلی طول ...

خب لب حساس تره اما بودن که میگفتن لب هم درد نداشتن.مال من ده دقیقه شاید کمتر شد

خدایااااااا شکرت ❤️
عزیزم من دو روزه زدم  زیر چشمم خیلی گود بود  الان احساس میکنم چشام سنگین شده  طبیع ...

کاملا طبیعیه......کمپرس یخ بذار دوستم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
سلام شما فیلر زیر چشم انجام دادین؟ الان چه مدت گذشته راضی هستین؟ بنظرتون تقریبی چ مدت میمونه

سلام.اره.الان 8ماه شده .اره راضی ام.نمیدونم دکتر گفت تا یک سال ولی هنوز تغییر نکرده بنظرم اگه هم تغییر کرده کم بوده که من متوجه نشدم

خدایااااااا شکرت ❤️