2777
2789
عنوان

تزریق فیلر زیر چشم درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21427 بازدید | 68 پست
خوش بحالش درد نداشتی .اینقدر میترسم که حد ندارن🤭

منم میترسم ولی رفتم.....۲ بار هم رفتم.....یه بار چند سال پیش.   یه بار اوایل امسال

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوبارشو درد نداشتی؟

نه اصلا ......منشیش میگفت فقط لب درد داره.....من لبم زدم ....اونم درد نداشت.....چشم که اصلا درد نداره.....نفس عمیق بکش فقط

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها من زیر چشام سیاهه ویکم چروک داره فیلر تاثیر داره؟ لطفا راهنمایی کنید چون تصمیم جدی دارم برم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بچه ها من زیر چشام سیاهه ویکم چروک داره فیلر تاثیر داره؟ لطفا راهنمایی کنید چون تصمیم جدی دارم برم

صد در صد تاثیر داره

صد در صد تاثیر داره

برای سیاهی تاثیر داره؟

بعد از فیلر زیر چشم کبود میشه تا ی مدت؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
برای سیاهی تاثیر داره؟ بعد از فیلر زیر چشم کبود میشه تا ی مدت؟

یه چند روزی کبوده دیگه....آره بعد از تزریق دور چشم ویتامین سی بزن خوب میشه

یه چند روزی کبوده دیگه....آره بعد از تزریق دور چشم ویتامین سی بزن خوب میشه

ممنون عزیزم

ببخشید اخرین سوال  هزینش تقریبا چقده؟

ممنون عزیزم ببخشید اخرین سوال    هزینش تقریبا چقده؟

هر سی سی ۲۵۰۰.......معمولا هم فقط ۱ سی سی میزنن