2777
2789

حدود ۱۵۵قدمه وزنمم حدود ۴۳

چی بخورم تو دوماه رو بیام باد نکنما خوشگل چاق شم مخصوصا ک استرسم دارم هی دارم اب میرم..😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه فقط قرص چاقی عطاریا جواب میده.کاش منم قبل عروسیم میخوردم.با یبار اتفاقی واست نمیفته ولی صورتت قشنگ میشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم ۱۵۵ هستم وزنم ۴۴ چقد شبیه منی

البته من اصصصصلا مشکلی با اندامم ندارم بنظرم نسبت ب قدم خیلی هم خوبه😉

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

صبحا ناشتا ژله بخور    صبحانه  تخم مرغ سیب زمینی اب پز   روزی  چنتا سیب بخور    سیب زمینی سرخ شده با  سس فروان بخور   اگه  اشتها نداری  قرص شیکوریدین بخور  گیاهی است ضرر نداره   

کسی سیپروهپتادین خورده؟

شوهرم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه