2777
2789
عنوان

دوماه دیگه عروسیمه دارم میمیرم از لاغری!

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه فقط قرص چاقی عطاریا جواب میده.کاش منم قبل عروسیم میخوردم.با یبار اتفاقی واست نمیفته ولی صورتت ...

چی بگیریم بی ضرر باشه؟ من میترسم جشن عقدمه نمیخوام اینجوری باشم هم وزن اسی هستم منتهی قد بلندترم ۱۶۵

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
انشاالله انقدر زیاده که ناامید شدم 

منم چاق شدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نه اصلا خوب نیست  همش ادم خوابه  یا کف پا ادم اتیش میکنه   هم  برگشت داره

تا یه هفته خواب میاره 

من کمتر از یه ماه استفاده کردم قطع کردم ولی خب یه دفعه ای نباید هیچ قرصیو قطع کرد

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
خب؟ اثر داشت؟

اره چاق شد ولی خیلی خوابش میبرد، حتی نصف شبم پامیشد 2ماه بیشتر نتونست بخوره خیلی گیج میشد

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

و منی که ۱۵۸ هستم و ۷۰ کیلو

اصلا هم وزنم کم نمیشه یسالع از۵۷ رسیدم به ۷۰☹️

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اره چاق شد ولی خیلی خوابش میبرد، حتی نصف شبم پامیشد 2ماه بیشتر نتونست بخوره خیلی گیج میشد

چن وخ بعد مصرفش اشتهاش زیاد شد؟

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...