2777
2789
عنوان

دوماه دیگه عروسیمه دارم میمیرم از لاغری!

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 57 پست
منم زود لاغر میشم  ینی خودمو میکشم یه کیلو چاق شم دوباره که دو‌ روز ناراحت بشم و اشتها نداشته ...

دقیقاااا منم میخااام🤓

امروز با نامزدم رفتیم بیرون زینک و کلسیم و ویتامین ای و دی و کلی مکمل دیگه خریدیم ولی اینا تا دوماه دیگه اثر نمیکنه ک..😣

وقتی غذا میخورم انگار حالت تهوع میگیرم... غذاهای سرد دوس دارم مث خیار و گوجه و اینا ولی اصلا گوشت و ...

مثل منی 😅

ببین واقعا سعیتو بکن 

دمنوش و چیزای گرم بخور هر روز

دیگه مجبوری غذا خوب بخوری 

موز و خرمالو خشک کن بخور کالریش بیشتره تا خام

بادام بگیر

سیب زمینی و تخم مرغ بپز بخور

شیر بخور 

هر روز اینارو تو برنامه غذاییت داشته باش

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من دکتر نیستم مسئلویتش با خودت ولی قرص سیپروهپتادین برای چاقی و اشتهاس البته لاغری خیلی خوشگل ...

نامزدمم میگه الان شبیه عروسکایی😅

ولی خب واقعا خودم دوس دارم یکم چاق شم در حد ۵کیلو اینا

نامزدمم میگه الان شبیه عروسکایی😅 ولی خب واقعا خودم دوس دارم یکم چاق شم در حد ۵کیلو اینا

به نظر من که نشو لاغری خیلی شیکه. اینقدر وقت برای جاقی داری. منم نامزدیم  همین وزنا بودم 

به نظر من که نشو لاغری خیلی شیکه. اینقدر وقت برای جاقی داری. منم نامزدیم  همین وزنا بودم

وااای دقیقا حرفای نامزدمو میگی توام دختر....😂

اونم میگه بزار دوماه دیگه وقت زیاده چاق میشی بعد اینکه بچه اوردی😶😅😂

وااای دقیقا حرفای نامزدمو میگی توام دختر....😂 اونم میگه بزار دوماه دیگه وقت زیاده چاق میشی بعد این ...

بچه هم‌ نمیخواد من اینفدر با شوهرم نشستیم پای فیلم و سریال و‌خوردیم بلخره من چهار و پنج کیلو چاق شدم . 

خوش به حالت چاق نمیشی، من ۸۷ کیلو بودم هزار بار رژیم گرفتم ولی نتونستم جز این دفعه اخری که یه دکتر خوب پیدا کردم من ازشون رژیم لاغری گرفتم بعدشم تثبیت وزن گرفتم واقعا خوب بود هم رو اصول وزن کم کردن هم ریزش مو و اینا نداشتم ،رژیم چاقی هم داره به نظرم برو پیشش مشاوره انلاین هم داره خواستی بگو بفرستم برات، من الان ۷ ماهه وزنم رو ۶۵ تا ۶۶ ثابت مونده 

عزیزم اصلا قرص چاقی از عطاری ها نگیر منم نزدیک عروسیم خوردم از این قرصا از 44 رسیدم به 50ولی بعد قطع کردنش در عرض یه سال همش برگشت و وزنم رسید به ص40بعدش هم استخوان درد شدید گرفتم اصلا نمیتونستم راه برم کلی خرج دکتر کردم بعدش هم معلوم شد تو این قرص ها کورتون میریزن که خیلی عوارض داره با عث از بین رفتن مفصل های پا و شونه میشه من بعد کلی ام آر ای دکترا گفتن رو مفصل هات تاثیر نزاشته چون من یه دوره خوردم خدا رو شکر ولی حدود سه سال بدن درد داشتم هنوزم عادی نشده بدنم همه استخون ام صدا میده میتونی از دکتر تغذیه کمک بگیری استفاده از این قرص ها تجربه خیلی بد و روگرونی برای من بود امیدوارم آگاهی خوبی داده باشم