2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چاره نیس

فقط مرگه که چاره نداره 

یعنی چی چاره نیست؟

برای خودت و بچه ضرر داره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اخه چاره نیس

نه بابا نترس طوری نیست من تو بارداری مهمونی کردم تولد گرفتم آدم بیشتر خسته میشه اما شما که میگی کمک هم داری نگران نباش چیز سنگین هم بلند نکن 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
اخه مجبورم اخلاقشون ی جوریه دعوت نکنم پشت سرم حرف میزنن

ولش کن

فدای سرت بزار حرف بزنن، وقتی عقل ندارن زن باردار تو کرونا واسش خطرناکه هم خسته میشی

تازه اگه مجبوری فقط زن و شوهرو بگو، چه خبره با ایل و طایفه🙄😒😏

خودمم دوس ندارم نگرانم ولی میگم دعوت نکنم میگن بهونه میاره پشت سرم حرف میشه

پشت سرت حرف بشه چه اتفاقی میفته؟ حرف یه عده آدم که شرایط زن باردار رو درک نمی کنن برات مهمتر از سلامتی خودت و بچت هست؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه بنده خدایی همچین خبطی کرد هزار بار دور از جون تو کرونا گرفت سقط شد پس همچین کاری نکن ممکن یه نفر ناقل باشه حالا هر حرفی میخوان پشت سرت بگن مهم نیس

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اخه میترسم دعوت نکنم پشت سرم حرف بزنن 

ببين نكن من تو پنج ماهگي با ي حركت بچم تو شكمم مرد خودشون بايد شعور داشته باشن كه زن حامله براش سخته بهشون بگو دلم ميخاست دعوتتون كنم ولي چون لكه بيني دارم بايد استراحت كنم ولشون كن به خاطر حرف مردم بچتو از دست ميدي 

والا من که از وقتی باردار شدم نه جایی رفتم نه کسی رو دعوت کردم بنظرم باید سلامت خودت و بچت اولویت با ...

منو دعوت کردن رفتم حالا میگم پشت سرم میگن اومد خونه ما ولی خودش دعوت نکرد هرچند خودمم دوس ندارم