2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 99 پست
والا من که از وقتی باردار شدم نه جایی رفتم نه کسی رو دعوت کردم بنظرم باید سلامت خودت و بچت اولویت با ...

سلاممم عزیزم خوبی ؟نی نی جون خوبه؟ دخمله؟😍😍

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
منو دعوت کردن رفتم حالا میگم پشت سرم میگن اومد خونه ما ولی خودش دعوت نکرد هرچند خودمم دوس ندارم  ...

چقدر مهم واستا

ول‌کن تو حامله ای واسه خودت ارزش بزار

اوتابزرگتربودن دعوت کردن،مامان شما دعوت کنه

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين نكن من تو پنج ماهگي با ي حركت بچم تو شكمم مرد خودشون بايد شعور داشته باشن كه زن حامله براش سخته ...

عزیزم چ حرکتی؟ببخشید اخه منم قصد بارداری دارم خیلی ترس دارم راجع ب این چیزا

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
منو دعوت کردن رفتم حالا میگم پشت سرم میگن اومد خونه ما ولی خودش دعوت نکرد هرچند خودمم دوس ندارم  ...

بگو اين هفته لكه بيني پيدا كردم بعدم الكي چندروز خونه باش  بيكاري تو اين كرونا 

عزیزم تو شرایطت فرق میکنه بارداری 

بهشون بگو شرمنده شرایطم مساعد نیست ان شاالله نی نیم دنیا اومد حتما یه شب باید تشریف بیارید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه بنده خدایی همچین خبطی کرد هزار بار دور از جون تو کرونا گرفت سقط شد پس همچین کاری نکن ممکن یه نفر ...

از کرونا که نمی ترسه واسه خسته شدم میگه چون میگه دعوتم کردن رفتم 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
اخه چاره نیس

واجبه پاگشایی؟ 

ببین ماه 5 و 6 خیلی حساس سه من که تو ماو پنج ریده شد بهم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

من پسرم الان ۲/۵سالشه خیلی اذیتم میکنه حاملم هستم دخترای خواهرشوهرمومیخوام پاگشاکنم وازین ادمای خیلی حساسم ک چن مدل غذاحتمادرست کنم اینا شوهرم گف همین خرجی ک میخوام توخونه کنم برام بیشتردربیاد دعوتشون میکنم رستوران 

دخترنازم منتظرتم مامانی
سلاممم عزیزم خوبی ؟نی نی جون خوبه؟ دخمله؟😍😍

سلام عزیزدلم قربونت خوبه عزیزم آره دخمله😍

شما چخبر خوبی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

از کرونا که نمی ترسه واسه خسته شدم میگه چون میگه دعوتم کردن رفتم 

چقدم حرف بقیه براش مهمه حاضره خودشو به خطر بندازه واسه حرف بقیه که مبادا پسر عمو نگه مارو دعوت نکردن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عزیزم چ حرکتی؟ببخشید اخه منم قصد بارداری دارم خیلی ترس دارم راجع ب این چیزا

اومدم سرم رو برگردوندم سلام كنم به ي نفر كه اي كاش نميديدمش ي لحظه فقط افتادم روي پله ولي در اثر همين بچم مرد و سقط كردم تو پنج ماهگي

والا بارداری لابد الانم توقع دارن که دعوتشون کنی ولی نمخواد تو این‌کرونا این کرونا جدیده دعوتی بگیری الان خودتو بچت مهمتری بعدا که نینی دو سه ماه شد دعوتی بگیر .والا من باردار بودم همه توقع داشتن دعوتشون کنم کردم .. اشتباه بود فقطط بعدا خودشون باردار شدن دعوت بی دعوت گفتن ما اذیت میشم فلان  .ولشون کن عزیزم. 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

من هفته 25 بارداری هستم تو شهری که من هستم برادرشوهرم ی دختر را پسندیده اخرهفته قراره خواهرا و برادرها و پدر و مادرشون بیان اینجا که بریم واسه دیدن دختره ، تلفنی بهشون گفتم من نمیتونم بخاطر شرایطم پذیرایی کنم مادرشوهرم و خواهرشوهرم گفتن نگران هیچی نباش ما اصلا نمیزاریم دست به سیاه و سفید بزنی ، یکی از خواهر شوهرهام بنده خدا سه ساعت با ما فاصله داره دیروز اومد کل خونه رو تمیز کرده و گفت ی روز قبل از اینکه همشون برسن زودتر میام همه رو دوباره ی دست دیگه مرتب میکنم.