2777
2789
عنوان

هفته 22 بارداریم باید مهمونی بگیرم

1199 بازدید | 99 پست

میخوام این هفته پسرعموم رو پاگشا کنم 16 نفر مهمون دارم البته مامانمو همسرمم هستن ک بهم کمک کنن ولی یکم نگرانم خطری برا بچه داشته باشه

کاش تو بارداری نکنی این کارو آدم عادی خسته میشه چه برسه باردار

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن تروخدا 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
اخه مجبورم اخلاقشون ی جوریه دعوت نکنم پشت سرم حرف میزنن

والا من که از وقتی باردار شدم نه جایی رفتم نه کسی رو دعوت کردم بنظرم باید سلامت خودت و بچت اولویت باشه نه حرف بقیه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

هم بارداری 

هم کرونای اومیکرون هست 

هم دیگه رسم مسخره پاگشا رو تمومش کنید 

والا من برادرمو پاگشا نکردم 

بعد شما پسرعموتو میخوای دعوت کنی 

نمی‌دونم والا 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اخه مجبورم اخلاقشون ی جوریه دعوت نکنم پشت سرم حرف میزنن

همچی آدمایی که بخوان پشت سر زن حامله بخاطر دعوت نکردن اونم ۱۶ تا مهمون حرف بزنن همون بهتر دعوت نشن چون بی درکن البته با عرض معذرت

من بودم مهمونی نمیگرفتم  جز اینکه کلا شماهم در نقش مهمان باشی و فقط بشینی در غیر اینصورت اصلا چون بقیه در ماه های بالاتر باز میدونن که شما میتونین باز مهمونی بدین و بقیه کمک ی هستن واای حتی بعد زایمان