2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی🤩🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 111 پست
خوش به حالت ، شوهر من مثلا ماهی دویست میده بعد وسط ماه میگه اگه خرج نکردی بده که برای خونه خرج کنم😐

😐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم بهم پول میده میگه میدونم تو بیشترشو پس انداز میکنی بخاطر همین بهت میدم و اعتماد دارم وهمینطورم هس ولی نمیدونه تا الان چقدر جمع کردم و ازم نپرسیده میگه لازم نیس بدونم چون میدونم یه روزی بدردمون میخوره 😊

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
خوش به حالت ، شوهر من مثلا ماهی دویست میده بعد وسط ماه میگه اگه خرج نکردی بده که برای خونه خرج کنم😐

خخخ مال منم الان بیکاره پولی که بهم میده چون من بیرون نمیرم دوباره ازم میگیرش قبلا که سر کار بود خیلی بهم پول میداد

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

من یک دونگ یک دونگ خونه میخرم الان حدود دویست این شکلی دارم.طلاهامو ولی شوهرم میدونه ولی انقد سرشون دعوا کردیم فعلا نمیشه فروخت اونام فک کنم صد و ده بیست بشه نمیدونم.هدفم اینه کم کم یه خونه تو شهرم بخرم بعد خیالم راحت میشه

۱.۵ م. اونم از کار کردن خودم تو دوسال جمع کردن انقدر شده 😐بدونه که میگه بده جیب منو تو ندارع موقع پس دادن که خودشو میزنه به اون راه😐تا الانم ...بودم دادم بهش دوساله جمع میکنم مادر همسایمون میگه پوستو بشکاف پولتو قایم کن به مَرد نده یه روز بی پول نشی رو بزنی به کسی

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
من یک دونگ یک دونگ خونه میخرم الان حدود دویست این شکلی دارم.طلاهامو ولی شوهرم میدونه ولی انقد سرشون ...

کی یه دونگ یه دونگ خونه میفروشه🤔🤔

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ب منم میگن ب روز مبادا اینا ولی ب خدا نمیشه بعدشم مامانم و شوهرم و پدرم از صب تا شب برا ما کار میکنن ...

ولی خوب شوهر من کسیه که اگه یه وقت به مشکل بخوریم ومن مهریه بخوام عمرا مهریمو بهم بده،خیلی زرنگه هیچی رو به اسمش نمیزنه به اسم منم که اصلا همه داراییش بنام برادرشه،بعد که دعوامون میشه میگه برو ،چیکار میتونی بکنی چیزی به نامم نیست مهریتم ندارم بدم

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا