2777
2789

میشه کمک کنید، دخترم دقیقا سه سالشه، خوابش خیلی کمه، هر شب تا اعصاب منو خورد نکنه نمیخوابه،از خواب گیج هست اما هی نق میزنه، تکون میخوره که نخوابه، ساعت 12.5 بزور دعوا با گریه می‌خوابه 7.5 یا 8 بیدار میشه، بعد از ظهر انقدر گریه میکنه بزور یکساعت میخوابونمش،چیکار کنم، کسی بچه اش این طوری بوده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

خب بعد از ظهر نخوابونش 

من دخترم ۳ سالشه ۱۲ از خواب بیدار میشه شبم ۱۱ خوابه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیرنده بخوابه..تو روز بازی های بپر بپر بگو انجام بده خسته شه  خودش خواب بره

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

تایم خوابشو تنظیم کن هر شب سر ساعت بره بخوابه 

ظهر ها اصلا نخوابه 

شبا باهاش بازی ذهنی و‌ حرکتی انجام بده خسته بشه 

برای تشویق به خواب میتونی از چراغ خواب هایی که ستاره و ... میندازه رو سقف استفاده کنی 

قصه خواندن هم امتحان کن 

بچه ندارم ولی اینارو از روانشناسا یاد گرفتم ❤️

اصالتا اهل #شیرازم  ❤️😍 دلوان دختر خوشگلم 😍
خب بعد از ظهر نخوابونش  من دخترم ۳ سالشه ۱۲ از خواب بیدار میشه شبم ۱۱ خوابه

میخوام نخوابونم، چون 7.5 یا 8 پا میشه دیگه 3 قاطی میکنه، هی گریه،هی گریه، تا 11 شب گریه کنه روانی میشم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
نگو که دلم خونه.پسر منم ۴ سالشه.کلافه ام کرده نمی‌خوابه.به زور باید بخوابونمش شبها.فرداش هم تا لنگ ظ ...

کاش لاقل تا لنگ ظهر می‌خوابید، دیشب 12.5 خوابید،صبح ساعت 7.5 بیدارم کرد

گیرنده بخوابه..تو روز بازی های بپر بپر بگو انجام بده خسته شه  خودش خواب بره

الان یک هفته اس بچه همسایه که همسن هستن میارم 4،5 ساعت نگه میدارم، بازی می‌کنم باهاشون، از خستگی چشماش باز نمیشه اما باز موقع خواب مقاومت میکنه، خونه رو هم با خاک یکسان میکنن از بس دوتایی شلوغن، بچه همسایه میره تخت می‌خوابه، دختر من نه، میترسم واقعا مشکلی داشته باشه

سخت نگیر بهش ذاتا بدخوابه مثل بچه ی من براش داستان صوتی دانلود کن موقع خواب

تاثیر نداره، نه داستان، نه کتاب، نه شعر، بیشتر هم همه اش خوابش میاد و می‌چسبه بهم عصبی میشم، یهو سه ساعت از 9 تا 12 تو بغلم می‌چسبه ولی نمیخوابه