2777
2789
عنوان

دخترم هر شب تا اعصابمو خورد نکنه نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 58 پست
من دوتا شو دارم خواهر تازه سر شبه براشون

خسته شدم، شوهرم هم خسته شده، صبح ساعت 6 میره، هر شب کلنجار داریم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایم خوابشو تنظیم کن هر شب سر ساعت بره بخوابه  ظهر ها اصلا نخوابه  شبا باهاش بازی ذهنی و ...

همه رو امتحان کردم، تا 2.5 سالگی ساعت 10 میخوابید،7 صبح پا میشد، یکساعت هم ظهر، الان جواب نمیده، مقاومت میکنه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
خسته شدم، شوهرم هم خسته شده، صبح ساعت 6 میره، هر شب کلنجار داریم

شوهر من بیهوشه منم اینارو آوردم اتاق اونم خوابید جلو تلویزیون که نتونن روشن کنن🤣

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
الان یک هفته اس بچه همسایه که همسن هستن میارم 4،5 ساعت نگه میدارم، بازی می‌کنم باهاشون، از خستگی چشم ...

ماشالله چقد پر انرژیه😍..من شنیدم از کم خونی میتونه باشه 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
دختر منم تا خون به جیگرم نکنه نمیخوابه بخدا چندبار گریه افتادم از دستش سه سال و نیمشه

منم امشب گریه کردم دیگه، الان هم گذاشتم اتاق با باباش اومدم بیرون، از 9.5 هم خاموشی بزنیم باز 12.5 میخو ابه

شوهر من بیهوشه منم اینارو آوردم اتاق اونم خوابید جلو تلویزیون که نتونن روشن کنن🤣

خدا صبر بده بهت، برای منم دعا کن، با یدونه کم اوردم

منم امشب گریه کردم دیگه، الان هم گذاشتم اتاق با باباش اومدم بیرون، از 9.5 هم خاموشی بزنیم باز 12.5 م ...

دختر من خیییییییییلی لجبازه یعنی خییییلی ها 

خیلی هم بد پیله میکنه به هر چیزی😔

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

ماشالله چقد پر انرژیه😍..من شنیدم از کم خونی میتونه باشه 

بردم دکتر هفته قبل، گفت از نظر جسمی کاملا سالمه، سه بار در هفته مولتی ویتامین میدم، مدام گوشت سرخ میکنم، به تغذیه اش میرسم، اما تو خوابش تاثیری ندیدم

دختر من خیییییییییلی لجبازه یعنی خییییلی ها  خیلی هم بد پیله میکنه به هر چیزی😔

دختر منم،گیر میده که گریه کنه، اوایل با پنج دقیقه گریه ول می‌کرد، الان با نیم ساعت

منو که به جنون میکشه داد میزنم ول میکنه

منکه انقدر عصبی میشم خودمو میزنم، شوهرم هی میگه داد نزن سر بچه ترسو میشه

فدات.خدا حوصلشو میده..لذتشو ببر بزرگ میشه و این روزا دیگه برنمیگرده

از اول فقط شب بیداری کولیک، ریفلاکس، بی خوابی، گریه و لجبازی بوده، اصلا نذاشته چشم باز کنم، تنهایی مردم و زنده شدم