2777
2789
عنوان

برای بار هزارم خیاط های عزیز بیاید

1109 بازدید | 15 پست

چرخ سر دوز این سبزا خوبن؟میخاستم جک بگیرم لا مصب خعلی گرونه از این سبز دست دوما دیدم نمیدونم بخرم یا ن...راسته دوز جک اکبند خریدم ولی پولم ب سر دوز نمیرسه میترسم این سبزام الکی باشن چ کنم خوبن یا ن

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ خوبع تو هستی😄😄پنج نخ باشه هر چی باشه مهم نیس؟ 

خب چرااا بعضی مارکااا به درد نخورن حالا من دقیق نمیدونم

ولی از اون سبزاا اصلا نگیر اوناا دیگع قدیمی شدن

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
خب چرااا بعضی مارکااا به درد نخورن حالا من دقیق نمیدونم ولی از اون سبزاا اصلا نگیر اوناا دیگع قدیمی ...

اخه از اون یکیا دست دمش 15تومن بود من 7تومنم مونده فقط 

اخه از اون یکیا دست دمش 15تومن بود من 7تومنم مونده فقط 

خب عزیزم بزار باشع یکم دیگع بزار روش از اونا بخر 

یا میتونی از همون سبزااا سالم بخری کار کع کردی یکی بهتر بخری

بازم مشورت کن گلم😃✌

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
خب عزیزم بزار باشع یکم دیگع بزار روش از اونا بخر  یا میتونی از همون سبزااا سالم بخری کار کع کر ...

پس بمونه با همین کار کنم جمع کنم اکبند خوبشو بخرم اک نباشه ب دلم نمیشینه 

من رفتم پرسیدم اینجا دست دمش 15تومن 

یا خدااااا .شاید ی چیزی غیر آون که من تو نظرمه قیمت گرفتی آگه اینجوره که ۴ نخ یا ۵ نخ زوجی یا جک بگیری ب نفعته

تاپیکت ذخیره میکنم رفتم سمت مغازه برات قیمت میگیرم.کسی تو بوشهر داری?آدرس بدم برات بگیره آخه من دوما  پیش ژانومه ۶۸۰ گرفتم ازش ۴ و نیم فک نکنم اونم خیلی بیشتر باشه

😔