2777
2789
عنوان

شوهرتون به مادرش ماهانه پول میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 104 پست
نمیده نوبت سونو و ازمایشامم با مامانش برم عمرا بزاره کارت بدم خودش حساب میکنه مادر شوهر

اوه اوه چ مادرشوهری ازفضا اومده انقد خوبه😂

برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤

شوهر منم میده 

بوتاکس و خرج گوشی اینا هم میده 

تا حالا چند بار گوشی مادرشوهرم سوخته 

براش جدید گرفته 

این سری قاب گوشیش هم مث خودم گرفته🥴🥴🥴

ولی چون بمن و خونه کم نمیزاره من هیچ اعتراضی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهر داره دیگه خیلی احتیاج نیست که

چون زن دوم شده مادرشوهرم، شوهرش قبلنا خیلی کم میداد الآنم که سنش بالاتر رفته مادر شوهرم ۵۳_۵۴سنش هست، دیگه حتی نمیاد بهش سر بزنه چه برسه خرج بده 

پرستار nicu
نه تنها پول میده تمام خرج مامانش و خریدهای مامانش با شوهرم هست ، پدرشوهرم فوت شده ولی مادرشوهرم بعد ...

خرج شوهر مامانشم میده  بنده خداشوهرت

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
  دعواش کن خب اول شما بعد مادرتون چون حقوق دارن شما باید اول راضی باشی از ته دل

من راضی ام خدایی.اگه به مادرش پول نمیداد پول ماهیانه من بیشتر میشد 

ولی اشکال نداره تاحالا چیزی نگفتم

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
مرد اگه یک روز سر بزنه به مادرش ؛ یا پدرش رو ببره بیمارستان باید یک ماه تو خونه زندگیش دعوا بیفته که ...

موارد زیادی داریم که خانم از مادرشوهرش نگهداری میکنه اما اگر یک روز بخواد از مادر خودش نگهداری کنه همسرش ناراحت میشه و کدورت پیش میاد!!

اتفاقا خانمها گذشتِ بیشتری دارن،شما اگر همچین اتفاقی توی زندگیتون افتاده ببینید ریشه ی مشکل کجاست و بی وفایی رو توجیه نکنید😉

شوهر منم میده  بوتاکس و خرج گوشی اینا هم میده  تا حالا چند بار گوشی مادرشوهرم سوخته  ...

دقیقا شوهرم واسه مامانش و دوتاخواهراش رفت قاب خرید هفته پیش 🤣بمن گفت هرکدومومیخوای ازاینستاسفارش بده

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
چیکار کنم باید یکسره دعوا کنم تازه ریالی شوهرم به من پول نمیده ، تا پول آرایشگاه و لباسم با خودم هست ...

دیگه چیکار کنی عب نداره خداروشکر که بازم میتونا کمک کنه اگه خودتون چیزی نداشتین و به اون میداد زور داشت. 

ولی من جات باشم اینقد ولخرجی میکنم که تو خرجای خونه کم بیاره