فاطمه۶۵۳۲ مدیر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 692 عنوان شوهرتون به مادرش ماهانه پول میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 104 پست پدرشوهردارم و شاغله.ولی بازم شوهرم به مادرش ماهانه ۴۰۰ الی ۵۰۰ میده.بخودمم حدود۶۰۰ میده ولی خرج خونه و هرچی که بخوام لباس و حالاهرچی خودش برام میگیره.عادیه که به مامانش پول میده؟؟؟ خواسته هاتو علاوه برخدا به 1400/10/04 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol68 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3746 نمیده نوبت سونو و ازمایشامم با مامانش برم عمرا بزاره کارت بدم خودش حساب میکنه مادر شوهر اوه اوه چ مادرشوهری ازفضا اومده انقد خوبه😂 برای خوشبخت بودنم وجود همسر وفرزندانم کافیست ❤
moon00 عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2361 شوهر منم میده بوتاکس و خرج گوشی اینا هم میده تا حالا چند بار گوشی مادرشوهرم سوخته براش جدید گرفته این سری قاب گوشیش هم مث خودم گرفته🥴🥴🥴ولی چون بمن و خونه کم نمیزاره من هیچ اعتراضی ندارم
فراوانی عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2588 شوهرم پولدار بشه انشالله به هر کی هر چقدر میخواد بده،بالاخره خودش زحمت میکشه خودشم اختیارش و داره زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 26781 پول خودشه عزیزم ایشونم مادرشه البیته اگر برای شما کم نمیزاره شما اولویتش باید باشی 😎💚🐬
پازل عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3607 اگه شوهر داره دیگه خیلی احتیاج نیست که چون زن دوم شده مادرشوهرم، شوهرش قبلنا خیلی کم میداد الآنم که سنش بالاتر رفته مادر شوهرم ۵۳_۵۴سنش هست، دیگه حتی نمیاد بهش سر بزنه چه برسه خرج بده پرستار nicu
محصولاتبهداشتی عضویت: 1400/08/11 تعداد پست: 7675 نه تنها پول میده تمام خرج مامانش و خریدهای مامانش با شوهرم هست ، پدرشوهرم فوت شده ولی مادرشوهرم بعد ... خرج شوهر مامانشم میده بنده خداشوهرت وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
moon00 عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2361 عیب نداره عزیزم،مردی که قدر دان مادره مطمئن باش بهترین همسره چون قدر تو روهم میدونه دقیقاالگوی خوبی هم برا بچه شون میشه
فاطمه۶۵۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 692 دعواش کن خب اول شما بعد مادرتون چون حقوق دارن شما باید اول راضی باشی از ته دل من راضی ام خدایی.اگه به مادرش پول نمیداد پول ماهیانه من بیشتر میشد ولی اشکال نداره تاحالا چیزی نگفتم خواسته هاتو علاوه برخدا به
hee عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 5979 مرد اگه یک روز سر بزنه به مادرش ؛ یا پدرش رو ببره بیمارستان باید یک ماه تو خونه زندگیش دعوا بیفته که ... موارد زیادی داریم که خانم از مادرشوهرش نگهداری میکنه اما اگر یک روز بخواد از مادر خودش نگهداری کنه همسرش ناراحت میشه و کدورت پیش میاد!!اتفاقا خانمها گذشتِ بیشتری دارن،شما اگر همچین اتفاقی توی زندگیتون افتاده ببینید ریشه ی مشکل کجاست و بی وفایی رو توجیه نکنید😉
پازل عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3607 خرج شوهر مامانشم میده بنده خداشوهرت نه اون کارمند باز نشسته است با مادرشوهرم زندگی نمیکنه خونه زن اولش هست ، فقط خرج مامانش میده شوهرم پرستار nicu
besmelah عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 2114 چه خبرتونه بعضی ها نده دعوا کن نباید بده چرا میده مادرشه ها مادر،جایگاه مادر خیلی بالاتره با هزار زحمت پسر بزرگ کرده حالا ماهانه پول بده به مادرش چی میشه گناهه
فاطمه۶۵۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 692 شوهر منم میده بوتاکس و خرج گوشی اینا هم میده تا حالا چند بار گوشی مادرشوهرم سوخته ... دقیقا شوهرم واسه مامانش و دوتاخواهراش رفت قاب خرید هفته پیش 🤣بمن گفت هرکدومومیخوای ازاینستاسفارش بده خواسته هاتو علاوه برخدا به
شمامه_نازار عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 9459 چیکار کنم باید یکسره دعوا کنم تازه ریالی شوهرم به من پول نمیده ، تا پول آرایشگاه و لباسم با خودم هست ... دیگه چیکار کنی عب نداره خداروشکر که بازم میتونا کمک کنه اگه خودتون چیزی نداشتین و به اون میداد زور داشت. ولی من جات باشم اینقد ولخرجی میکنم که تو خرجای خونه کم بیاره
فاطمه۶۵۳۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 692 دیگه چیکار کنی عب نداره خداروشکر که بازم میتونا کمک کنه اگه خودتون چیزی نداشتین و به اون میداد زور د ... وای عاشق راه حلتم🤣🤣🤣 خواسته هاتو علاوه برخدا به
شمامه_نازار عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 9459 وای عاشق راه حلتم🤣🤣🤣 بخدا جدی گفتم این پدر زن داییم که یه پیر مرد جا افتاده و با شعور بود با یکی از دختراش راه حل داد و واقعا کارساز بود