2777
2789
عنوان

شوهرتون به مادرش ماهانه پول میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 104 پست
دیگه چیکار کنی عب نداره خداروشکر که بازم میتونا کمک کنه اگه خودتون چیزی نداشتین و به اون میداد زور د ...

من میخواستم دکور خونه رو عوض کنم پرده مون قدیمی شده بود روکش مبلها قدیمی ده سال شده بود هرچی به شوهرم میگفتم می‌گفت اینا خرج‌های اضافه هست آخرش همه رو خودم پول دادم عوض کردم وقتی نمیده چیکار کنم ، تازه فکر می‌کنه خیلی آدم باحال و با معرفت و خوبی هست خخخ ،خوبیش فقط برای مادرش هست

پرستار nicu
من میخواستم دکور خونه رو عوض کنم پرده مون قدیمی شده بود روکش مبلها قدیمی ده سال شده بود هرچی به شوهر ...

از پول خودت خرج نکن . تا پرو نشه 

یکاری رو مزخوای بکنی از دوماه قبل بگو مبلا قدیمی شدن عوضشون کن هر روز بگو 

یه ماه که گذشت بگو پس کی عوض میکنی اعصابم خورد شد یکم خشن شو  بعد دیگه میرا تو مغزش که وظیفشه باید عوض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پول خودت خرج نکن . تا پرو نشه  یکاری رو مزخوای بکنی از دوماه قبل بگو مبلا قدیمی شدن عوضشون ...

باور کن اینقدر گفتم ، میگه اینا خوبه به نظر من خوبه  برای من یه زیلو هم باشه ته اتاق تا بهترین فرش فرقی نداره برای من اهمیت نداره، به نظر خودت قدیمی خودت عوض کن 

پرستار nicu
چه پروووو اینو من اگه بودم آدمش میکردم هنوز گیر آدم خودش نیفتاده

تازه اینم بگم تلویزیون مادرشوهرم خراب شد شوهرم نرفت تعمیر کنه رفت نو براش خرید ماشین لباسشویی هم براش خرید بهش میگم ، میگه تلویزیون و ماشین لباسشویی واجبه پرده و اینا تو میگی واجب نیست ، تازه من ماهی ۳میلیون هم تو خرج خونه کمکش میکنم توقع بیشتری داره

پرستار nicu

نه نمیده 

خودمون قسط و‌وام داریم 

بقیشم پس انداز 

خودمون آینده داریم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شما آقایون هم اجازه بدید همسراتون به مادرشون خدمت کنن،چون این فقط شما نیستید که مادر دارید،بقیه هم م ...

سلام شبتون بخیر دمت گرم خوشم اومد، همسر من هم این اخلاق و داره هم از لحاظ مالی کمک میکنه و هم رفت و آمد فقط با خانواده خودش اما اجازه نمیده من پیش پدر و مادرم برم 😔😔😔😔

[QUOTE=220150860]مرد اگه یک روز سر بزنه به مادرش ؛ یا پدرش رو ببره بیمارستان باید یک ماه تو خونه زندگیش دعوا بیفته که ...[/QUOTE نه همه اینطور نیستن متاسفانه همسر من هر ماه 3 تومن به مادرش پول میده ولی من اجازه نداره حتی به خانوادم سر بزنم، تازه مادرش زبون درازی هم داره هفته ای یکبار هم منو با همسرم دعوا میندازه خدا ازش نگذاره، اصلا هم وضع مالی خودمون خوب نیس 

من میخواستم دکور خونه رو عوض کنم پرده مون قدیمی شده بود روکش مبلها قدیمی ده سال شده بود هرچی به شوهر ...

سلام عزیزم دقیقا مثل من، همسر من هر ماه 3 تومن به مامانش که بیوه و مستاجر میده در صورتی که دو برادر بزرگتر داره اونها هر ماه 500 میدن، من بیچاره خودم تا الان خودم وسایل خونه و لباس خودم و بچه رو خریدم، همسرم فقط خورد خوراک میگیره، چند ساله ازدواج کردیم تا حالا هیچ لباس و... شخصی برا نگرفته، اگرم مخالفت میکنم حسابی دعوامون میگیره خیلی ناراحتم. 

سلام عزیزم دقیقا مثل من، همسر من هر ماه 3 تومن به مامانش که بیوه و مستاجر میده در صورتی که دو برادر ...

خوب باز مادرشوهر شما بیوه هست در حالی که مادرشوهر من بعد فوت پدرشوهرم ازدواج مجدد کرده و شوهر داره ولی چون شوهرش اونجوری این میخواد خرج نمیکنه همه رو شوهر من میده حتی برادرشوهرم نمیده 

پرستار nicu