2777
2789
عنوان

شوهرتون به مادرش ماهانه پول میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3411 بازدید | 104 پست
همسر منم میده   البته نه هر ماه که انگار داره حقوق میده گاهی ماهی دو سه بار گاهی دو ماه ی ...

من اگه پدرشوهرم نبود که نصف درامدمون رو میداد به مادرشوهرم

خواسته هاتو علاوه برخدا به 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرهمسرم جدیداازمون پول میگیره خودشون دارن امامدیریت ندارن وقتی تموم میشه میاد هی روضه میخونه نداریم فلانی اون یکی برادر شوهرم اینقدرداده درصورتی جاریم یه هزاری نمیده هی میگه همسرم راضی نیست مجبوری میده منکه نمی بخشم وحلالش نمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما خانوم ها اجازه نمیدین ما به مادرامون خدمت کنیم...بعد ۴ روز دیگه تایپیک میزنید پسر بی وفاست و از ...

کی گفته اجازه نمیدیم؟حالا انگار اجازه شوهرمون دست ماست😏

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
این شوهر من بود ضربه مغزیش میکردم 😑😅

چیکار کنم باید یکسره دعوا کنم تازه ریالی شوهرم به من پول نمیده ، تا پول آرایشگاه و لباسم با خودم هست، چون من خودم شاغلم فقط هدیه روز زن و تولدم خوب میگیره همین 

پرستار nicu
شما آقایون هم اجازه بدید همسراتون به مادرشون خدمت کنن،چون این فقط شما نیستید که مادر دارید،بقیه هم م ...

مرد اگه یک روز سر بزنه به مادرش ؛ یا پدرش رو ببره بیمارستان باید یک ماه تو خونه زندگیش دعوا بیفته که زنش میگه چرا این کارو کردی

نمی دونم میده یا نه زیاد تو این حساب کتاب خانوادگیشون نیستم‌...ولی بده هم‌مشکلی ندارم...اونم مادره...اگه برای من کم نزاره چه اشکالی داره‌؟

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤