2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
انشالله خدا بهت این یکی رو سالم و سلامت بده ، میدونم درک میکنم ‌ک چ حسی داری 

هممون یه جور درد کشیدیم. من خودم بچمو بخاطر بالا رفتن آنزیم های کبدی هفته ۳۵ از دست دادم. بچم تو شکمم خفه شده بود تا سزارین کنن نشد فقط نیم ساعت زنده موند. به همین خاطر پسرمو هفته ۳۴ سز شدم

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دختره. اینجاش کبابم ک دخترم همسن پسرجاریمه حسودی نمیکنم میبینم اون راه میره.ودخترم اینجوره وخ ...

نگو تو رو خدا دلم از زمین و زمان گرفت😭 چه میدونی این بچت نزد خدا عزیزترت میکنه. من تو کتابی خوندم بچه های مریض فرشته های زمینی هستن اونا از جهان دیگه اومدن

هممون یه جور درد کشیدیم. من خودم بچمو بخاطر بالا رفتن آنزیم های کبدی هفته ۳۵ از دست دادم. بچم تو شکم ...

ببخشید انزیم کبدی چجور آزمایشیه؟از همه میگیرین؟

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
ببخشید انزیم کبدی چجور آزمایشیه؟از همه میگیرین؟

ازمایش خون. نه واسه همه. اگه علایم دار باشه کسی. من بشدت خارش دست و پا داشتم. خارش ها که یکماه تموم کارم فقط گریه بود

نگو تو رو خدا دلم از زمین و زمان گرفت😭 چه میدونی این بچت نزد خدا عزیزترت میکنه. من تو کتابی خوندم ب ...

برای من ک همه دنیامه خانواده خودمم دوسش دارن ولی خانواده شوهرم جزپدرشوهرم بقیه ب چشم دیونه نگاهش میکن.چندباری هم گفتن دیونه وبهزیستی بزارش

عزیزم بخدا توکل کن هیچ قدرتی بالاتر ازون نیست خدا همونجور که میده همونجور پس میگیره فکر نکنی از روی ...

سلام عزیزم خوبی؟بهتر شدی؟

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
ازمایش خون. نه واسه همه. اگه علایم دار باشه کسی. من بشدت خارش دست و پا داشتم. خارش ها که یکماه تموم ...

آهان ببخشید پرسیدم عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟بهتر شدی؟

ممنون سلامت باشی الانکه داغونم 

رفلاکس دارم قرصا بهم نمی‌سازن بخدا قرص خارجی میخورم ماهی ۲تومن به بالا قرص میخرم بازم اسید معده ام امونمو بریده هیچی نمیتونم بخورم همش با آمپول و سرم سرپا موندم......توی ماه چهارمم اصلا اضافه نکردم ولی حال بچه خوبه خداروشکر 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
ممنون سلامت باشی الانکه داغونم  رفلاکس دارم قرصا بهم نمی‌سازن بخدا قرص خارجی میخورم ماهی ۲تومن ...

منم تا یذره غذا میخورم معدم آشوب میشه دوباره گرسنم میشه!.بخاطر پردنیزولون دردکمر افتضاحی تحمل میکنم...ولی میگم خدایا همه اینا فدا سر سلامتی بچم...سالم برسه دستم حالا من شدم صافی بخاطر آمپولا طوری نیس..

ممنون سلامت باشی الانکه داغونم  رفلاکس دارم قرصا بهم نمی‌سازن بخدا قرص خارجی میخورم ماهی ۲تومن ...

از وزن خودت میگیره نگران نباش اگه جدول رشدش خوبه پس خیالت راحت...مادر شدنه دیگه،زجر و درد داره...خدا بتواد بچه هامون سالم بیان بغلمون ی لبخندشون جبران همه این درداس بخدا...

هزار جور دستگاه و ازمایش و کوفت دارن نمیفهمن بعد برن پیش طب سنتی ؟ اونم واسه همچین چیز مهمی ؟ برن بع ...

قبلا آزمایش و دستگاه داشتن؟! شما و من مشکل دار به دنیا آمدیم؟! همون دستگاه هایی ک میریم برای سنو کلی اشعه داره، فقط دستگاه اسکن نیست ک. همونا رو بچه تاثیر میزاره. 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕