انشالله خدا بهت این یکی رو سالم و سلامت بده ، میدونم درک میکنم ک چ حسی داری
هممون یه جور درد کشیدیم. من خودم بچمو بخاطر بالا رفتن آنزیم های کبدی هفته ۳۵ از دست دادم. بچم تو شکمم خفه شده بود تا سزارین کنن نشد فقط نیم ساعت زنده موند. به همین خاطر پسرمو هفته ۳۴ سز شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگو تو رو خدا دلم از زمین و زمان گرفت😭 چه میدونی این بچت نزد خدا عزیزترت میکنه. من تو کتابی خوندم بچه های مریض فرشته های زمینی هستن اونا از جهان دیگه اومدن
رفلاکس دارم قرصا بهم نمیسازن بخدا قرص خارجی میخورم ماهی ۲تومن به بالا قرص میخرم بازم اسید معده ام امونمو بریده هیچی نمیتونم بخورم همش با آمپول و سرم سرپا موندم......توی ماه چهارمم اصلا اضافه نکردم ولی حال بچه خوبه خداروشکر
از وزن خودت میگیره نگران نباش اگه جدول رشدش خوبه پس خیالت راحت...مادر شدنه دیگه،زجر و درد داره...خدا بتواد بچه هامون سالم بیان بغلمون ی لبخندشون جبران همه این درداس بخدا...
خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
هزار جور دستگاه و ازمایش و کوفت دارن نمیفهمن بعد برن پیش طب سنتی ؟ اونم واسه همچین چیز مهمی ؟ برن بع ...
قبلا آزمایش و دستگاه داشتن؟! شما و من مشکل دار به دنیا آمدیم؟! همون دستگاه هایی ک میریم برای سنو کلی اشعه داره، فقط دستگاه اسکن نیست ک. همونا رو بچه تاثیر میزاره.