2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
اینکه نوشتی مادر شهیدم  یعنی منم مادر شهید محسوب میشم خیلی به پستت خندیدم🤣🤣🤣🤣شاد باشی عزیز ...

اره خب محسوب میشیم بخدا😅

عزیزمی منم دعات میکنم

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
 هفته های پایین بخاطر ضعیف بودن تخمکاتم هست متفورمین تخمکارو بارور میکنه ببین از دکترت بپرس اگر ...

نمیدونم بخدا چجوریه اره باید بپرسم ازش حتما

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا چجوریه اره باید بپرسم ازش حتما

نترس خدا بزرگه دلتو روشن نگه دار....فقط باهاش صحبت کن با نینیت خیلی باهاش حرف بزن قرآن بخون براش نذری بده براش من همش بهش میگم تو موفق میشی تو میتونی خوب از یه دیدی بهش نگاه کنیم باید قوی باشه بدنش از پس خودش بربیاد توام به خودت همینو بگو انشالله خبر خوبی میشنوی همین هفته

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
نترس خدا بزرگه دلتو روشن نگه دار....فقط باهاش صحبت کن با نینیت خیلی باهاش حرف بزن قرآن بخون براش نذر ...

الهی آمین🤲

خواهر گلی مرسی بابت دلگرمیات😘

ازشماهم ژنتیک بوده. ژنتیک یچیزی هست ک بچه های بدی رومیتونی سالم بیاری. بچه من تیپ ۳بودازشماتیپ چند ...

۱۱ و ۱۲ گفت.گفتم واسه بچه ها بعدی چی.گفت مشخص نمیکنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ژنتیک هم بیماری بچه مشخص میشه هم اینکه برای بچه های بدی بیاری اگ ژنشون اینجوری باشه سقط میکنن

نامردا به من نگعتن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه اوردی؟ خب ژنتیک براهمینه دگ

نه فعلا خودم میترسم باردار شم

بارداربشی ازطریق ژنتیک ازایش انجام میدن اگ بچه سالم باشه نگرش میداری اگ ن سقط

عه.حالا هر وقت تصمیم گرفتم باز خوبه اینجوری