2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
عزیزم خیلی ها ب دلیل انعقاد خون،جفت ب خوبی خون رو ب بچه نمیرسونه و باید یا هپارین بزنن یا آنوکسا... ...

منم دارم استفاده میکنم فعلا ببینم اثر میزاره 

شما بچه اولتون اینطوری شد؟

بچه دیگتون اینطوری نشد؟

عزیزم خداروشکر کن زود متوجه شدی 

خواهرم بچشو به دنیا اورد مثل یه تیکه ماه بود سفییید و زیبااا 

بعد ۷روز شیردادن و لباس عوض کردن و اینا فوت شدن...خودت دیگه حساب کن چی شد با خواهرم؟

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من هنوز اتیش میگرم ک وقتی القای درد رو شروع کردن بچم کم کم از حرکت وایساد.۱۰ میایون پول ازمایش ژ ...

ازشماهم ژنتیک بوده.

ژنتیک یچیزی هست ک بچه های بدی رومیتونی سالم بیاری.

بچه من تیپ ۳بودازشماتیپ چنده گفت؟

منم دارم استفاده میکنم فعلا ببینم اثر میزاره  شما بچه اولتون اینطوری شد؟ بچه دیگتون اینطوری ن ...

امیدوارم اثر بذاره...

من بچه اولم از دست دادم و نمیدونم چرا.دوقلوهام ب همین خاطر از دست دادم.سر این یکی دارم میزنم هنوز دوشنبه باید برم دکتر ببینم تاثیر گذاشته یا ن...

خیلی دعام کن..

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
بچم تا زنده ست و تکوناشو حس میکنم درش نمیارم  چطور دلم بیاد از خودم جداش کنم 😭 نه هیچ علامتی ...

عزیزم بخدا توکل کن هیچ قدرتی بالاتر ازون نیست خدا همونجور که میده همونجور پس میگیره فکر نکنی از روی شکم سیری مرگم خودم سه تا سقط داشتم الانم باردارم اوضاع خوب نیست ولی فقط توکلی بخداست

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
تشنج طرح داره هربارتشنج کنه ازپامیندازه کوچیک بودخوب بوداز۲سالگی اینجورشده هرچی یادگرفته بودکم کم نا ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم. هر چی بگم نمیتونم تکسین دردت باشم.اجرت با خدا. انشا ٕٕالله اینبار یه بچه سالم و صالح میاری حتما هم تحت نظر دکتر باش. بچت پسر یا دختر؟ 

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
امیدوارم اثر بذاره... من بچه اولم از دست دادم و نمیدونم چرا.دوقلوهام ب همین خاطر از دست دادم.سر این ...

انشالله خدا بهت این یکی رو سالم و سلامت بده ، میدونم درک میکنم ‌ک چ حسی داری 

نه هیچ مشکلی  از یه زمانی به بعد که سونو رفتم گفتن از رشدش جا مونده.بهش میگن iugr بعد گفت هر ...

خدا حفظش کنه خدا خواسته که بمونه انشالله بچه خوبی بشه براتون

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
انشالله خدا بهت این یکی رو سالم و سلامت بده ، میدونم درک میکنم ‌ک چ حسی داری 

ممنون عزیزم.منم از خدا میخوام خودت و فرزندت این مراحلو ب سلامتی طی کنید...

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
هزار جور دستگاه و ازمایش و کوفت دارن نمیفهمن بعد برن پیش طب سنتی ؟ اونم واسه همچین چیز مهمی ؟ برن بع ...

خیلی سخته بچت مریض باشه نتونه راه بره یاکاری کنه مثل بچه های عادی دلت کباب میشه خیلی اذیت میشی هم خودبچه

خدا به دلت آرامش بده عزیزم. هر چی بگم نمیتونم تکسین دردت باشم.اجرت با خدا. انشا ٕٕالله اینبار یه بچه ...

ممنون دختره.

اینجاش کبابم ک دخترم همسن پسرجاریمه حسودی نمیکنم میبینم اون راه میره.ودخترم اینجوره وخانواده همسرم ب چشم دیونه نگاه میکنن ازش دوری میکنن دلم کباب میشه