خواهرم بچشو به دنیا اورد مثل یه تیکه ماه بود سفییید و زیبااا
بعد ۷روز شیردادن و لباس عوض کردن و اینا فوت شدن...خودت دیگه حساب کن چی شد با خواهرم؟
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچم تا زنده ست و تکوناشو حس میکنم درش نمیارم چطور دلم بیاد از خودم جداش کنم 😭 نه هیچ علامتی ...
عزیزم بخدا توکل کن هیچ قدرتی بالاتر ازون نیست خدا همونجور که میده همونجور پس میگیره فکر نکنی از روی شکم سیری مرگم خودم سه تا سقط داشتم الانم باردارم اوضاع خوب نیست ولی فقط توکلی بخداست
تشنج طرح داره هربارتشنج کنه ازپامیندازه کوچیک بودخوب بوداز۲سالگی اینجورشده هرچی یادگرفته بودکم کم نا ...
خدا به دلت آرامش بده عزیزم. هر چی بگم نمیتونم تکسین دردت باشم.اجرت با خدا. انشا ٕٕالله اینبار یه بچه سالم و صالح میاری حتما هم تحت نظر دکتر باش. بچت پسر یا دختر؟