2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
هزینه ازمایشای ژنتیک چجوریه؟ اگه همشو بخام بدم 

هروموقع بچه رو در بیارن بهشون بگو از بچه آزمایش بگیرن که چرا رشد نکرد ازهمون دکترت میفهمه نیاز به آزمایش ژنتیک هس یا نه...ژنتیک فک کنم بیشتر فامیلی هس

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی گفت اگه بخای با رضایت خودت درش میاریم 

چندتاددکتر برو بعد این کارو انجام بده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خیلی درد بدیه، بچه آدم از گوشت و خون ادمه  سخته ببینی اذیت میشه

اره من هنوز اتیش میگرم ک وقتی القای درد رو شروع کردن بچم کم کم از حرکت وایساد.۱۰ میایون پول ازمایش ژنتیک دادم ولی اخرش گفتن جهش ژنتیکی بوده.خب لامصبا منم میدونم جهش بوده ولی خب علت جهش چی بوده ولی علمشون در حدی نبود ک بگن علتش چیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دارم ۴سالشه مریضه. رفتیم ژنتیک دادیم ژن مون خیلی بده .میخایم زیرنظرژنتیک بچه بیارم درحال اقدام هستم

بمیرم برا دلت. هر کی یجور غصه داره. این دنیا باب میل هیچکس نیست.چه مریضی داره؟

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
هزینه ازمایشای ژنتیک چجوریه؟ اگه همشو بخام بدم 

مادادییم تحقیقاتی بودنزیک دوتومن شداولش ۵۰۰هزارگرفت وقتی جواب اومدنفر۱ تومن فک کنم.اسال هم طول کشید.اگ تحقیقاتی باشه.

ازادش هم ۷یا۸تومن ب بالامیشه وجوابش هم ۳تا۶ ماه میاد.

عزیزم خیلی ها ب دلیل انعقاد خون،جفت ب خوبی خون رو ب بچه نمیرسونه و باید یا هپارین بزنن یا آنوکسا...

چیز سختیه میدونم خودم کشیدمش...توکلت ب خدا باشه ناامید نشو دفعه دیگه ان شاءالله ب سلامتی بغلش میگیری...

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
بمیرم برا دلت. هر کی یجور غصه داره. این دنیا باب میل هیچکس نیست.چه مریضی داره؟

تشنج طرح داره هربارتشنج کنه ازپامیندازه کوچیک بودخوب بوداز۲سالگی اینجورشده هرچی یادگرفته بودکم کم نابودشد.هرچی سال بگذره مریضی پیشرفت میکنه بدنش نابودممیشه تشنج هم خوب نمیشه .الان هم راه رفتنش هم بدشده .ژنتیک دادیم گفت ژننتون خیلی بده

ببین عزیزم به حرف این دکترای الان گوش نکن، برو پیش ی طب سنتی.  من زنداییم دکتره گفت قلب بچه ات ...

هزار جور دستگاه و ازمایش و کوفت دارن نمیفهمن بعد برن پیش طب سنتی ؟ اونم واسه همچین چیز مهمی ؟ برن بعد به دنیا اومدن مشکل داشته باشه بچه میخوان چیکار کنن ؟