2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
هزار جور دستگاه و ازمایش و کوفت دارن نمیفهمن بعد برن پیش طب سنتی ؟ اونم واسه همچین چیز مهمی ؟ برن بع ...

من ک خودم ب شخصه تا الان چند سال زندگیمو حروم طب مثلا سنتی و اسلامی کردم!داروهایی میخوردم ک باورت نمیشه بعصیاش بوی پشکل گوسفند میداد!ولی آخرش هیچی ک هیچی

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
قبلا آزمایش و دستگاه داشتن؟! شما و من مشکل دار به دنیا آمدیم؟! همون دستگاه هایی ک میریم برای سنو کلی ...

چه ربطی داره 😕 شما و من مشکل دار نبودیم بقیه چی ؟ بچه معلول و مشکل دار نبود ؟ الان با این سبک زندگی ناسالم و مریضیا عجب حرفایی میزنید شما ، آدم چحوری میتونه ریسک کنه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خودم ب شخصه تا الان چند سال زندگیمو حروم طب مثلا سنتی و اسلامی کردم!داروهایی میخوردم ک باورت نم ...

بابا آخه یه چیزی میگن اینا عزیز ، دیدم واسه بیماری هایی مثل دیابت و چمیدونم چربی خون پیش این دکترام رفتن شاید جواب بگیرن ، ولی آدم سر بچه و سالم بودن نبودنش بره پیش دکتر علفی 😑

بابا آخه یه چیزی میگن اینا عزیز ، دیدم واسه بیماری هایی مثل دیابت و چمیدونم چربی خون پیش این دکترام ...

بخدا خودم تو مطب دکتر دیدم زنه با درد کبد اومده بود داد و بیداد ک اره چی دادی ب من خورم الان صفرام سنگ ساز شده!ینی نابود بود.

من ک اگر بگن طب سنتی گفته فلان چیزو بخور عمر جاودانه میگیری نمیخورم.من سالم سالم از بس آشغال ب خوردم داد پولیپ گرفتم!!!

کلا دورشونو خط کشیدم

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
منم تا یذره غذا میخورم معدم آشوب میشه دوباره گرسنم میشه!.بخاطر پردنیزولون دردکمر افتضاحی تحمل میکنم. ...

منم همش باهاش حرف میزنم دست میکشم روی شکمم ولی تا چند وز پیش حرکتش حس میکردم الان سه روزه دیگه تکون نمیخوره رفلاکس اینقد شدید شده بخدا نفس میکشم آب  وحشتناک تلخ میاد توی دهنم میوه های فصل هم بهم نمی‌سازن انار سیب پرتقال موز همشون سنگینن توی معدم می‌مونن....بخدا میگم کاشکی من لاغر لاغر شم فقط بچم  حالش خوب باشه 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
منم همش باهاش حرف میزنم دست میکشم روی شکمم ولی تا چند وز پیش حرکتش حس میکردم الان سه روزه دیگه تکون ...

نگران نباش عزیز دلم اصلا غصه نخور این تهوع و درد دل عادیه برا ماها ک اینقد دارو میخوریم.البته من تهوع اصلا نداشتم و ندارم فقط همین دل درد و رفلاکسه.

باهاش حرف بزن من مطمئنم صداتو میشنوه...

توکلت ب خدا باشه من میدونم تو ی بچه خیییلی ناز ب دنیا میاری ی بچه ساااالم سااااالم.

راستی الان چندوقتت شده؟؟

از وزن خودت میگیره نگران نباش اگه جدول رشدش خوبه پس خیالت راحت...مادر شدنه دیگه،زجر و درد داره...خدا ...

آره انشالله......قسمت هردومون بشه دلم میخواد بغلش کنم هر شب قرآن میخونم ولی سه شبه با بدبختی میشینم اینقد که معده ام میسوزه و هر روز بیخودی بالا میارم 

آره انشالله......قسمت هردومون بشه دلم میخواد بغلش کنم هر شب قرآن میخونم ولی سه شبه با بدبختی میشینم ...

اخی....با اون دل پاکی ک داری برا منم خییییلی دعا کن....

ببین سعی کن وعده هاتو کوچیک تر بخوری،زیر سرت بلندتر باشه و بعد از غذا تا نیم ساعت نخواب حتی خم هم نشو.دریچه مری ک شل میشه اینجوری میشه.من چندین ساله دارم این دردو عادت کردم بهش...

نگران نباش عزیز دلم اصلا غصه نخور این تهوع و درد دل عادیه برا ماها ک اینقد دارو میخوریم.البته من تهو ...

مرسی عزیزم انشالله نینی توام سالم بیاد توی بغلت باید در حق هم دعا کنیم  الان هفته پونزده ام هفته دیگه انومالی دارم  توام توی همین هفته هایی ؟

اخی....با اون دل پاکی ک داری برا منم خییییلی دعا کن.... ببین سعی کن وعده هاتو کوچیک تر بخوری،زیر سر ...

بخدا رعایت میکنم از شب یلدا شروع شد انار خوردم اشتباه کردم بعد میوه های یلدا موندن تا میخورم داستان شروع میشه من از رفلاکس خیلی صدمه دیدم رفلاکس باعث ندول شد توی گلوم ید درمانی کردم تا الان خوب بودم سه روز پیش نا پرهیزی کردم شروع شد

مرسی عزیزم انشالله نینی توام سالم بیاد توی بغلت باید در حق هم دعا کنیم  الان هفته پونزده ام هفت ...

عزیزی.

میری ب سلامتی دست و پا زدنشو میبینی.

ن من هنوز اول راهم...هرچندانگار یکسال گذشته برام!

حالادوشنبه سونو دارم ببینه هیچی ب اون۲میلی متر افزوده شده یا ن قلب داره یا ن...خیلی درگیرم با خودم فقط خدا خودش رحم کنه...

بخدا رعایت میکنم از شب یلدا شروع شد انار خوردم اشتباه کردم بعد میوه های یلدا موندن تا میخورم استان ش ...

ببین ادویه جات،چیزای ترش،سس.رب گوجه.گرمیجات دمنوش ها اینا همه باعث میشه بدتر میشی.

سم من سس قرمزه ینی اگه ی قاشق بخورم تا دو روز مریضم

عزیزی. میری ب سلامتی دست و پا زدنشو میبینی. ن من هنوز اول راهم...هرچندانگار یکسال گذشته برام! حال ...

برات دعا کنم هر شب نترس خدا بزرگه ....منم سر تشکیل قلب دیگه رفتم زیر سرم هم بدنم ضعیفه هم خیلی استرس داشتم دیر قلبش تشکیل شد هفته ۸ بود سونوگرافی که گفت قلبش میزنه جلوی اونا  گریم گرفت خیلی ذکر یا علمدار گفتم بگو انشالله صدای قلب کوچیکشو میشنوی قربون قلبش بشم بنده خدا شوکه شد ولی کی از قلب ما خبر داره

ببین ادویه جات،چیزای ترش،سس.رب گوجه.گرمیجات دمنوش ها اینا همه باعث میشه بدتر میشی. سم من سس قرمزه ی ...

بخدا همشون حذفه فقط اشتباه کردم انار و پرتقال هم میگن برای رفلاکس بده خیلی خوردم...به غلط کردن افتادم ....عزیزم انوکسا و شیاف و بیوتین هم میزنی 

برات دعا کنم هر شب نترس خدا بزرگه ....منم سر تشکیل قلب دیگه رفتم زیر سرم هم بدنم ضعیفه هم خیلی ...

ممنون ازت عزیییزم.

اره بخدا خیلی لحظه سختیه...من سر دوقلوهام ۹هفته با چ دل امیدی رفتم دکتر نفهمم برداشت گفت من اصن چیزی از بچه تو شکم تونمیبینم!اینقد دلم شکست...هرچند جفتشون تو۶هفته توقف رشد داشتن...

الانم نمیدونم اصن چندوقتمه...یبار رفتم سونو گفتساک۸میلی۵هفته۳روز

هفته بعدش فقط ی جنین۲میلی دیده

این هفته دوشنبه باید برم ببینم چ خبره اصن هیچی ب هم نمیخونه.فقط خداخداخدا تودش کمک کنه همه چی ب خیر و خوشی بگذره...