اره اینا خ بده اسیدیه. داروها من اینه آ اس آ Bکمپلکس پرولوتون آنوکسا یدمام ویتامینd۳ شیاف پر ...
منم آسپرین لووکسین انوکسا آمپول ب کمپلکس شیاف فرتیژست متفورمین ولی جای ویتامین بهم قرص فموبرا داد البته الان داروهام عوض شده آسپرین ب کمپلکس شیاف پروژسترون متفورمین آنوکسا ویتامین دی متفورمین قرص آهن خارجی اسمشو نمیدونم قرص کلسیم خارجی ..... بیشتر از همه متفورمین داغونم کرده خیلی التماس کردم حذفش نمیکنه میخورم بدنم به لرزه میفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا چی متفورمین میخوری!! عزیزم زیر نظر پریناتولوژیست هستی؟
نه من پلی کیستیک شدیدم
کیست زیاد دارم نخورم رشد میکنن بچه ارو از بین میبرن دکترم میگه چون با همین باردار شدی باید مصرف کنی وگرنه سقط میشه
برای همین افت قند دارم بدبختی اینه اصلا اهل شیرینی جات نیستم تازه ویارمم لیمو ترشه برای همین فشارم همش روی ۶و ۷مونده توی مطب میرم روی تخت میخوابم تا نوبتم بشه🥲🥲
منم pcoام و کیست دارم ولی نگفتن من بخورم!اتفاقا وقتایی ک میرم سونو میگه باردار ک میشی کیستات از بین ...
منم باردار میشدم ولی سقط میشد به تشکیل قلب نمیرسید دفعه آخری که به سه ماهگی رسیدم و سقط شد باز متفورمین خوردم دکتر احمقم قطعش کرد از ماه دوم سقط شد
بوباره بعد سه ماه گلوکوفاژ یعنی متفورمین خوردم باردار شدم دکتر جدیدم گفت چون با این باردار شدی نباید قطع کنی ببین اول بپرس سرخود نخور میتونی از دکترای آنلاین بپرسی