2777
2789
عنوان

من که شوهرم عاشق بچه هست خودمم شاکرم ، چرا بچم اینجوری شد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 146 پست
بخدا همشون حذفه فقط اشتباه کردم انار و پرتقال هم میگن برای رفلاکس بده خیلی خوردم...به غلط کردن افتاد ...

اره اینا خ بده اسیدیه.

داروها من اینه

آ اس آ

Bکمپلکس

پرولوتون

آنوکسا

یدمام

ویتامینd۳

شیاف پروژسترون

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
اره اینا خ بده اسیدیه. داروها من اینه آ اس آ Bکمپلکس پرولوتون آنوکسا یدمام ویتامینd۳ شیاف پر ...

منم آسپرین لووکسین انوکسا آمپول ب کمپلکس شیاف فرتیژست متفورمین ولی جای ویتامین بهم قرص فموبرا داد البته الان داروهام عوض شده آسپرین ب کمپلکس شیاف پروژسترون متفورمین آنوکسا ویتامین دی متفورمین قرص آهن خارجی اسمشو نمیدونم قرص کلسیم خارجی ..... بیشتر از همه متفورمین داغونم کرده خیلی التماس کردم حذفش نمیکنه میخورم بدنم به لرزه میفته

داروهات مثل منه بجز...... پرولوتن.. ید مام.....

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آسپرین لووکسین انوکسا آمپول ب کمپلکس شیاف فرتیژست متفورمین ولی جای ویتامین بهم قرص فموبرا داد ال ...

برا چی متفورمین میخوری!!

عزیزم زیر نظر پریناتولوژیست هستی؟

خدای من...مهربونم...ممنونم بابت تمااااام نعمتات...ممنونم بابت تمااااام لطف و مهربونیت...سایه لطفت از سرم کم نشه😗
برا چی متفورمین میخوری!! عزیزم زیر نظر پریناتولوژیست هستی؟

نه من پلی کیستیک شدیدم 

کیست زیاد دارم نخورم رشد میکنن بچه ارو از بین می‌برن دکترم میگه چون با همین باردار شدی باید مصرف کنی وگرنه سقط میشه

برای همین افت قند دارم بدبختی اینه اصلا اهل شیرینی جات نیستم تازه ویارمم لیمو ترشه برای همین فشارم همش روی ۶و ۷مونده توی مطب میرم روی تخت میخوابم تا نوبتم بشه🥲🥲

نه من پلی کیستیک شدیدم  کیست زیاد دارم نخورم رشد میکنن بچه ارو از بین می‌برن دکترم میگه چون با ...

منم pcoام و کیست دارم ولی نگفتن من بخورم!اتفاقا وقتایی ک میرم سونو میگه باردار ک میشی کیستات از بین میره!واقعا نمیدونستم ب هم ربط داره.

هرچند قبلا خیلی میخوردم ولی بخاطر اینا نبود ک باردار شدم من بارداری خود ب خودی دارم.

پس ب دکترم بگم ببینم نمینویسه برام!

نه من پلی کیستیک شدیدم  کیست زیاد دارم نخورم رشد میکنن بچه ارو از بین می‌برن دکترم میگه چون با ...

همیشه ی شکلاتی چیزی بذار کنارت سخته اینجوری بدتر میشه ها...

منم pcoام و کیست دارم ولی نگفتن من بخورم!اتفاقا وقتایی ک میرم سونو میگه باردار ک میشی کیستات از بین ...

قبل از بارداری چه قرصی میخوردی ؟

منم pcoام و کیست دارم ولی نگفتن من بخورم!اتفاقا وقتایی ک میرم سونو میگه باردار ک میشی کیستات از بین ...

منم باردار میشدم ولی سقط میشد به تشکیل قلب نمی‌رسید دفعه آخری که به سه ماهگی رسیدم و سقط شد باز متفورمین خوردم دکتر احمقم قطعش کرد از ماه دوم سقط شد

بوباره  بعد سه ماه  گلوکوفاژ یعنی متفورمین خوردم باردار شدم دکتر جدیدم  گفت چون با این باردار شدی نباید قطع کنی ببین اول بپرس سرخود نخور میتونی از دکترای آنلاین بپرسی 

قبل از بارداری چه قرصی میخوردی ؟

۷سال انواع داروها انواع عملا حتی اسم خیلیاش یادم نیست.ولی سر بارداریام هیچی کلا طبیعی میشه خودش خداروشکر

۷سال انواع داروها انواع عملا حتی اسم خیلیاش یادم نیست.ولی سر بارداریام هیچی کلا طبیعی میشه خودش خدار ...

باردار میشی ولی سقط میکنی؟

منم باردار میشدم ولی سقط میشد به تشکیل قلب نمی‌رسید دفعه آخری که به سه ماهگی رسیدم و سقط شد باز متفو ...

اره باید بپرسم ازش!

باردار میشی ولی سقط میکنی؟

الان یکساله ک حامله میشم،تاقبلش خبری نبود.

ی یه قلو۶هفته بایه دوقلو ک۶هفته ایست رشدداشتن.هیچ دلیلی هم براش نیست بخاطر همین این داروهارو داد گفت شاید اثر کنه

الان یکساله ک حامله میشم،تاقبلش خبری نبود. ی یه قلو۶هفته بایه دوقلو ک۶هفته ایست رشدداشتن.هیچ دلیلی ...

هفته های پایین بخاطر ضعیف بودن تخمکاتم هست متفورمین تخمکارو بارور میکنه ببین از دکترت بپرس اگر گفت نمیتونی قرصو بخوری میتونی رژیمش بگیری رژیم پلی کیستیک...... اگر دکترت گفت قرص نخور بهم بگو رژیممو برات بفرستم دکتر رژیم درمانی نوشته برای رفلاکستم عالیه

الان یکساله ک حامله میشم،تاقبلش خبری نبود. ی یه قلو۶هفته بایه دوقلو ک۶هفته ایست رشدداشتن.هیچ دلیلی ...

اینکه نوشتی مادر شهیدم 

یعنی منم مادر شهید محسوب میشم خیلی به پستت خندیدم🤣🤣🤣🤣شاد باشی عزیزم دعا میکنم خبر خوب بشنوی الان برات صدتا صلوات میفرستم