2777
2789

حکایت خیلی هاست

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

از زندگی کردن خستم انگار اجبار شده واسم همه چیز یلحظه نمیتونم براخودم باشم حتی تواوج ناامیدی تو اوج خستگیا مریضیا کسی نیست حالمو تواینجور شرایط خوب کنه 

چقدر دلم تنگه برا مجردیام

از زندگی کردن خستم انگار اجبار شده واسم همه چیز یلحظه نمیتونم براخودم باشم حتی تواوج ناامیدی تو اوج ...

عزیزم زندگی بالا پایین داره چیزای خوب میاد چیزای بدم داره

بعضی وقتا لازمه برا خودت زمان بزاری هرجور شده 

باید اول از همه اروم باشی و زیاد درگیر کارای خونه نکنی خودتو

چیزی که دوست داری بپوش طوری که دوست داری بگرد چرا خودتو محدود می‌کنی

عزیزم شمانبایدبخودت تلقین کنی که حالت بده برو بیرون توی خونه نمون ،اهنگ شادگوش کن حیون خونگی مثل همستر یاخرگوش بخر بهش غذابده باهاش بازی کن خیلی توروحیه تاثیردارهدسعی کن خودت حال خودتو خوب کنی واسه خودت یوتوب نصب کن کلیپ های طنز و کلیپ های یوتوبرهاروببین خوش باش زندگیو سخت نگیر مگه چندسالته ک عین پیرزنهانشستی یه گوشه زانوی غم بغل میگیری؟پاشو کمک خودت کن خوابتودرست کن شبا زود بخواب صبحا زود بیدارشو سربه سر همه بذارشیطونی کن توزندهرهستی زندگی میکنی خیلیا قبل ازاینکه به ارزوهاشون به هدفاشون برسن مردن ولی توزنده ای وفرصت داری به همه ارزوهات برسی تلاش کن شخصیتتو رشد اعتمادبنفس داشته باش وشادباش گوربابای غم ومشکلات من بهت ایمان دارم که میتونی ازپسش بربیای توقوی تراز اونی هستی که فکرشومیکنی توخوشبختی چون یک سقف بالا سرت داره یک غذا برای خوردن ودست وپای سالم خداروشکر کن چون خیلیا ندارن خیلیا حسرت زندگی من وتورومیخورن برای دیگران دعای خیرکن به دیگران امید بده مطمن باش موج مثبتش بخودت میرسه❤😍

عزیزم اگه مشکلی توو زندگیت داری اول اینو بدون که خدا بزرگه و داره میبینه و اینکه تنها نیستی اما اگه میخوای مشکلت حل بشه با یک فردعاقل و با تجربه مشورت کن و در راه بهبود زندگیت قدمی بردارالبته بهترین راهودر پیش بگیر که بعد پشیمون نشی ولی قدم برداشتن در راه بهبودی زندگی صد برابر بهتر از سکون و ایستاییه نمیدونم شاید حرفام ربطی به دلگیر بودنتون نداره بهر حال چیزی بود که به ذهنم رسید

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
عزیزم زندگی بالا پایین داره چیزای خوب میاد چیزای بدم داره بعضی وقتا لازمه برا خودت زمان بزاری هرجور ...

من بعضی وقتا بخاطر بی خوابیای بچم یا مریض شدناش حتی تا یک هفته شده که حتی رنگ دم در حالمون رو ندیدم افتابوندیدم 

دق دارم میکنم دلم میخواد چند روز از زندگیمم شده برم یه جایی فقط ارامش ببینم و حالوهوای خوب 

ادمای سرزنده و شاد وجدید ببینم چقدر این منی که هستم بااونی که میخوام تفاوتش تا کهکشانهاست..😔😔😔😖

از زندگی کردن خستم انگار اجبار شده واسم همه چیز یلحظه نمیتونم براخودم باشم حتی تواوج ناامیدی تو اوج ...

عزیزم قرار نیست کسی حال تو خوب کنع خودت باید حس خوب از درونت شروع کنی و کارهایی بکنی کع خوشحالت میکنع سخت نیست فقط فکرای بد دور بریز ما به این دنیا اومدیم با سختی و خوشیش زندگی کنیم و خودمون ارتقا بدیم نه خوشیش موندگاره نه غمش پس بیخیال باش و لذت ببر 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       
من بعضی وقتا بخاطر بی خوابیای بچم یا مریض شدناش حتی تا یک هفته شده که حتی رنگ دم در حالمون رو ندیدم ...

ای جانم چه از خود گذشته

انقد حرص نخور انقد ادما قبل ما حرص خوردن

چیشد تهش؟؟؟؟