2777
2789
عنوان

نیاز به انرژی مثبت و حرف امیدوار کننده دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 27 پست
چقدر حرفاتون پر از ارامش و انرژیه مرسی

عزیزمی مراقب خودت باش ازتو فقط یدونه تودنیاهست خودتو دوست داشته باش وبه فکر خودت باش امیدوارم به خودت کمک کنی وحالت خیلی خوب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خودم حالمو خوب کنم پس حالی که خوب نمیشه چی؟

عزیزم ماانسان هستیم وخداماروضعیف وبدبخت نه افریده اگه خودمون بفکر خودمون نباشیم ووقتی خوردیم زمین خودمون دست نزاریم به زانوهامون وپانشیم مطمن باش هیچکس دیگه اینکارونمیکنه افکار منفیتوبریز دور بذار امروز شادترومثبت تراز همیشه باشی حتی اگه میتونی تظاهر کن خودتو فریب بده بذار مغزت فریب بخوره و حس های منفی رو به حس های مثبت تبدیل کنه بخند ازته دل غماومشکلات برای همه هست یکی خانواده خوب نداره یکی سلامتی ویکی پول و...

تاکی باید حرس بخوریم وغصه پس کی زندگی کنیم مطمنم خدامارونه افریده که بدبخت باشیم اعتماد بنفستو ببربالا و هرکاری که خوشحالت میکنه انجام بده

چقد خودم حالمو خوب کنم پس حالی که خوب نمیشه چی؟

چرا نشه گلم فکر کن ببین چی داره آزارت میده یه فکری براش بکن اگه فشار کاری کمترش کن اگه ممکن نیست کم شع یه سری کارهارو بکن برات راحت تر شه یا هر چیز دیگع ای منم بعد از کلی کم آوردن فهمیدم تا خودم نخوام نمیشه حالم خوب نمیشع 

❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏     🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات  نه تنها کوچیک شده اند  بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪      دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃                                       

برای لکنت پسرمنم دعا کنید بچه ها خیلی دلم گرفته 😓😓😓💔💔💔💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

برای لکنت پسرمنم دعا کنید بچه ها خیلی دلم گرفته 😓😓😓💔💔💔💔

گلم ما باهم حرف زدیم قبلا آره 🤔 انقدر بی تابی نکن خوب میشه قبلا هم بهت گفتم این مقطعی هست چون اولش خوب بوده حرف زدنش پس بازم خوب میشه پسر منم همین بود و داداش کوچیکه ام 

چقدر زنا بدبختن هیچ کس بفکرشون نیست...

خود آدم که هست به فکر خودت باشه، نه؟ مشکل اینجاست که همیشه ما رو به انتظار کمک نیروهای جادویی یا دیگران خوش نگه میدارن ولی بهترین سرمایه که خودمونیم بی توجه مونده.

همه چیز که تو این تاپیک گفته شد بیشتر موقتی و دلخوش کن بود.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

گلم ما باهم حرف زدیم قبلا آره 🤔 انقدر بی تابی نکن خوب میشه قبلا هم بهت گفتم این مقطعی هست چون اولش ...

یادم نمیاد عزیزم 

خیلی بی تابی میکنم توکل بر خدا دعا کنید براش جیگرم خونه 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به امید اینکه بعضی ها بدونن یه مشت شیفت مسخره ما رو بهم پیوند میده خودت حرف دهنت بفهم حروم زاده هیچ پوچ خب که چی دختر عاقل،دختر شیطون ،پسر عاقل ،پسر شیطون ببند برو خونتون