2777
2789
عنوان

نظرم خواهرم درمورد اونایی ک بالای ۳۰ سال سن دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 85 پست

من ۳۰ازدواج کردم بدلایلی.چند بار جاریم کهن‌سالی ازدواج کرده مستقیم وغیر مستقیم بروم آورده ولی زندگی من خیلی بهتر از زندگی اونه.اما تا حالا بهش نگفتم که زندگی با کیفیت ارزشش بیشتر از زندگی کمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جمله ی آخرت موافق نیستم چون اینجور مواقع این ماله کشیدنا بیشتر آدمو عصبی میکنه عذرخواهی تنها کافی ...

اخه باور کن بعضی ها زبون تندی دارن ولی دست خودشون نبست 

اتفاقا خیلی هم مهربونن 

من دیدم از نزدیک

نمیکنه میگ مگ من چی گفتم واقیعته دیگ 😑

بگو گیرم واقعیت باشه ب توچه مربوط که راجب زندگی دیگران نظر میدی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

گنا داشته ازدواج‌قسمتی که تو یه مرحله ای از زندگی اتفاق می افته یه جورایی باید همه شرایط اوکی بشه

شاید خواهرتون بی منظور گفته ولی جای این حرف اینجا نبوده

ازشون عذرخواهی کنه اگه ادم خیلی خوبی باشه فراموش میکنه و میبخشه

ولی اگه من جاشون بودم همیشه توی دلم حرفش می موند

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
زمان شماکهنه میکردن ما الان کهنه کن نمیبینیم...  ازدواج کردن که یه همراه خوب پیدا کنی عالیه... ...

البته زمان مادرای ما هم قرار نبود هسته اتم بشکافن . بعدم الان وجود ما افتخاره؟؟ یه چیزی گفتی که یعنی ناراحت بشم حرفت حقه . مثل حرف حق من . الان فامیل شهرشتان ما همین ایدیولوژی رو دارن . حقیقته . از شال بعدش می پرسن کو بچه؟؟ نکنه ایران نیستی نمی دونی؟؟

خوبه خودشم سن بالا ازدواج کرده حتما قبلا کسی اینحرفوبهش زده اینجوری داغ کرده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حالا قبلا ی خواستگار پیدا کرده مرده سه تا بچه داش بزور میگف باید خواهرشوهرت با این ازدواج کنه 

معذرت میخوام اما خواهرت خیلی بی فرهنگه 😐

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...