2777
2789
عنوان

نظرم خواهرم درمورد اونایی ک بالای ۳۰ سال سن دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 85 پست
وا ب من چ من خودمم ناراحتم 

راهش سادست اگه مسلطی به خطای ذهنیه خواهرت توضیح بده که تو هم سنت میره بالا و ربطی به نیازت نداره . تو هم پیر میشی خیلی زودم میشی بعد انتظار پیدا میکنی از دسگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قبلا ی خواستگار پیدا کرده مرده سه تا بچه داش بزور میگف باید خواهرشوهرت با این ازدواج کنه 

عجب 

یه جایی خوندم قلب بعضی از ادما خانه خداست نوشته بود دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
خودشم عروسی نگرفته فک کنم برا همونه

اها راست میگی حتما کسی هم یجایی این حرف وبهش گفته

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عجب  یه جایی خوندم قلب بعضی از ادما خانه خداست نوشته بود دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد

چه جمله قشنگی دلنشینه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
خودشم عروسی نگرفت فک کنم براهمونه

اینکه جشن بگیریم یانه  یه چیز فرعیه وربطی به سن نداره منم یه شب جشن گرفتم راضیم.مهم اینه که بایه مرد واقعی زندگی کنی اونوقت جبران همه سال‌های مجردی هم میشه

البته زمان مادرای ما هم قرار نبود هسته اتم بشکافن . بعدم الان وجود ما افتخاره؟؟ یه چیزی گفتی که یعنی ...

تو شاید به خودت افتخار نکنی ولی من به خودت افتخار میکنم ادم مفیدی هستم 

22 سالمه هم متاهلم هم  درس میخونم هم شاغلم... به تصمیم خودمم 2 ساله بچه دار نشدم کسی هم نگفته بهم ک بچه دار شو... مامانمم هم شاغل بوده هم بچه دار شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بی فرهنگ نه شاید داغ دیده

چون داغ دیده باید ب دیگران کنایه بزنه؟ اتفاقا بی فرهنگه وگرنه هیچوقت همچین حرفی رو نمیزد 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
چه جمله قشنگی دلنشینه

کاملش اینه

دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد

کسی را تحقیر نکن شاید محبوب خدا باشد

از هیچ غمی ناله نکن شاید امتحانی از سوی خدا باشد

..

البته من تو قسمت سوم همش گله میکنم😊

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
تو شاید به خودت افتخار نکنی ولی من به خودت افتخار میکنم ادم مفیدی هستم  22 سالمه هم متاهلم هم& ...

بسیار هم هاای افتخار کن خیلی هم خوبه . من فاکتورای افتخارم یه کم سنگینه . همه مثل شما خوشبخت نیستن . شهرستان متوسط بگیر میفهمی چه خبره . میزان طلاقو نگم برات میتونی یه سرچ به گوگل بزنی نمودارشو ببینی تحلیلشو بخوای برات میگم

کاملش اینه دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد کسی را تحقیر نکن شاید محبوب خدا باشد از هیچ غمی ناله نک ...

خیلی عالیه افرین بهتون 💖💖