خواهرشوهرم ۳۵ سالشه تازه نامزد کرده بعد تو ی جمعی بودیم داشتیم درمورد عروسی اینا حرف میزدیم یهو خواهرم برگشت ب خواهرشوهرم گف تو دیگ عروسی نگیر سنت بالاس بهت میخندن عروسی فقط برا سن های پایین خوبه خواهرشوهرم دلش شکست زود جمعو ترک کرد حالا چجوری از دلش دربیارم
راهش سادست اگه مسلطی به خطای ذهنیه خواهرت توضیح بده که تو هم سنت میره بالا و ربطی به نیازت نداره . تو هم پیر میشی خیلی زودم میشی بعد انتظار پیدا میکنی از دسگران
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه جشن بگیریم یانه یه چیز فرعیه وربطی به سن نداره منم یه شب جشن گرفتم راضیم.مهم اینه که بایه مرد واقعی زندگی کنی اونوقت جبران همه سالهای مجردی هم میشه
تو شاید به خودت افتخار نکنی ولی من به خودت افتخار میکنم ادم مفیدی هستم 22 سالمه هم متاهلم هم& ...
بسیار هم هاای افتخار کن خیلی هم خوبه . من فاکتورای افتخارم یه کم سنگینه . همه مثل شما خوشبخت نیستن . شهرستان متوسط بگیر میفهمی چه خبره . میزان طلاقو نگم برات میتونی یه سرچ به گوگل بزنی نمودارشو ببینی تحلیلشو بخوای برات میگم