2777
2789
عنوان

نظرم خواهرم درمورد اونایی ک بالای ۳۰ سال سن دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 85 پست
بعضیا شخصیتا دردو به دیگران میدن . اما اژ عدم مهارت و تربیت درسته نه لذت

ب هرحال حرفش خیلی زشت و زننده بوده با این سن و هیچ توجیهی نداره و باید عذرخواهی کنه که متاسفانه اسی میگه اینکارو نمیکنه چون عقیده داره حرفش درست بوده

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بسیار هم هاای افتخار کن خیلی هم خوبه . من فاکتورای افتخارم یه کم سنگینه . همه مثل شما خوشبخت نیستن . ...

قرار نیست من همون راهی برم ک بفیه رفتن ک تهش بشه طلاق... منم گفتم ازدواج انتخابه مگه طلاق چشه ک اینقدر براتون سنگینه مگه دستتون میخوان قط کنن ک اینفدر به نظرتون سنگینه ادم امتخابش اشتباه بود تمومش میکنه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست من همون راهی برم ک بفیه رفتن ک تهش بشه طلاق... منم گفتم ازدواج انتخابه مگه طلاق چشه ک اینق ...

اوه اوه یه کوچوله اتیشت تنده . بزار زندگی برات توضیح میده که راه حل ها اینقدر قطعی و دقیق نیستن . شما هنوز مسعله سخت ندیدی . می تونم برات سوال طرح کنم اما جوابت قطعا عملیاتی نیست . به نظرم غرور کار دستت میده

اوه اوه یه کوچوله اتیشت تنده . بزار زندگی برات توضیح میده که راه حل ها اینقدر قطعی و دقیق نیستن . شم ...

ببین طرز زندگی هر ادمی متفاوته...اینکه ما یکی پیدا کنیم عین خودمون فکر کنه خوبه... 

من میگم ازدواج برای من خوب بود چون محدود نشدم.. 

یکی میگه ازدواج بد بود مجدود شدم

یکی مجردیش فعال بوده بعدا نه

طرز زندگی ها فرق میکنه... من ادم پای بندی نیستم به اینکه هرکس ازدواج کرو قطعا باید کنار طرف بمیره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین طرز زندگی هر ادمی متفاوته...اینکه ما یکی پیدا کنیم عین خودمون فکر کنه خوبه...  من میگم از ...

بار دومه میگی متوجهم شما گرایشات خودتو خوب بیان کردی واضح فهمیدم . ولی میدونی چرا میگن زندگی برای بعضیا قصه و رمانه برای بعضیا هنر . چون از رو چیزی که میخوان قصه زندگیشون رو می نویسن پاسه بعضا تونل وخشته کمتر کسی مثل اونا هنرمند زندگی میشه. شاید یه روز موقعیت فهمیدنش نصیبت بشه

بار دومه میگی متوجهم شما گرایشات خودتو خوب بیان کردی واضح فهمیدم . ولی میدونی چرا میگن زندگی برای بع ...

من زندگیم خودم میسازم... برام دیگران و اهدافشون و انتخاباتشون هیچ اهمیتی نداره... و اینکه ادم هرجور فکر کنه همون میشه 

من زندگیم خودم میسازم... برام دیگران و اهدافشون و انتخاباتشون هیچ اهمیتی نداره... و اینکه ادم هرجور ...

هرکز خدا رو دعوت به امتحان سخت نکن . گردن قوی ترین ها رو شکسته . من با همه سگ جونیم ممنونم که امتحان سختر ازم نمی گیره . همین الان می تونم مقدمات یه امتحان شختو برات فراهم کنم ولی بی خیال شو

هرکز خدا رو دعوت به امتحان سخت نکن . گردن قوی ترین ها رو شکسته . من با همه سگ جونیم ممنونم که امتحان ...

تاروزی بخوای از خدا بترسی همینه... من از خدا نمیترسم چون میدونم همیشه کنارمه و همراهمه و دوسم داره... و باعث تمام این حس و حالی که به نظر شما از اینه خدا امتحانم نکرده من اینا رو لطف و محبت خدا میبینم... و بابتش ازش ممنونم.. اما من حس میکنم شما از خدا میترسی فک میکنی میخواد بزنه نصفت کنه و اینا تفکرات یه سری هست ک میخوان تو مغز ما فرو کنن.. 

خدا همه رو دوس داره و همراه همه هست میگه یه قدم سمتم بیا ده قدم سمتت میام.. تو حرکت کن من برکت برات میارم.. پس قطعا برای منم همینه هیچ راه سختی هم درکار نیست چون خدا بنده هاشو رها نمیکنه.. این ما بنده هاییم ک یادمون میره کی دستمون گرفته.. 

تاروزی بخوای از خدا بترسی همینه... من از خدا نمیترسم چون میدونم همیشه کنارمه و همراهمه و دوسم داره.. ...

اشتباه نکن من عشق شهادت نیستم . میگم فکر نکن وضعت خوبه انگیزه داری یعنی تو هر شرایط به همین نقطه میرسی . مثلا همین الان چشماتو خدایی نکرده از دست بدی  یا ... ننو با حجیا اشتباه نگیر

اشتباه نکن من عشق شهادت نیستم . میگم فکر نکن وضعت خوبه انگیزه داری یعنی تو هر شرایط به همین نقطه میر ...

شاید... 

ولش کن فقط نقد میچسبم نسیه رو ول میکنم.. فعلا ک میتونم اینجوری فکر کنم..