2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواموصبر کنم دوسه هفته طولش میده

خیلی بده ... 

نفس منم اینجوریه ....  

هممیییشع رفتم طرفش ... از دلمم میرفتم ... 

اللان ی هفته از قهرش  گذشته . حرف میزنه باهام ،  حتی میگه مراقب خودت باش ، حتی  خواست امروز ببرمون بیرون ...  

امروزم گفت دلم برات تنگ شده ...  ولی کو دلجوی ایه این همه روزای ک چشم کاسه خون بود؟ 

کو   قبول اشتباهش، ؟    

یعنی هر بار من  کار اشتباهی کنم باید روزها ازم فاصله بگیره؟ 

کو قولی ک ازش گرفتم بزن تو گوشم ، ولی قهر نکن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی بده ...  نفس منم اینجوریه ....   هممیییشع رفتم طرفش ... از دلمم میرف ...

شوهر من اینجوریه حرف نمیزنه میریزه تو خودش . من زود عصبی میشم زودم فروکش میکنم و اصلا دوست نندارم یچیزو ادامه بدم شوهرم برعکس منه.هربارم من رفتم سمتش اونم اومده ها ولی کم.الانم داداشم اومد خونمون .ولی شوهرم همچنان بامن حرف نمیزنه من از دیشب چندین بار سمتش رفتم معذرت خواهی کردم ولی نه فایده نداشت حتی رفتارش بدتر شد .بنظرت چیکارکنم؟

در جریان دعوای دیشبمون هستی ؟ خودشم مقصر بود  ولی حالا واسم قیافه میگیره.

شوهر من اینجوریه حرف نمیزنه میریزه تو خودش . من زود عصبی میشم زودم فروکش میکنم و اصلا دوست نندارم یچ ...

اره خودمم نطر دادم راجعبه دیشبت ،

نفس من تا نرفتم   بگم تقصیراتم ، و از ریزش  معذرت نخواستم . 

باهام سرده ، ولی ب محضی ک از دلش در بیارم .. 

قشنگ جونشم برام میده ... 

مطمعنم  همسر شمام همینطوره ... 

براش تو پیام   کل تقصیرات بگو ... و حق بده بهش ....  و یه کم ب حال خودش بذار

ایشاالله  ب زودی بر میگرده بهت 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر