2777
2789

عاقا یکی از اشناهای ما رفته ازدواج کرده زن گرفته زنه سنش بالاس و بچه و نوه داره ما اصلا شناختی روشون نداریم حالا پسر زنه اومده به ما میگه میخوام ۵ میلیارد بریزم تو حسابت تا یکی دوسال دستت بمونه می خوام براتون شاسی بلند بخرم خونه بخرم چک کزدیم دیدیم ۵۰ میلیارد پول تو حسابشه و حدودا ۳۵ سالشه حالا من شک کردم یه جوون چرا باید انقدر پول داشته باشه چرا میخواد بی حساب کتاب انقدر پول تو اختیار ما بزاره اگر کلاه بردار باشه و این پول دست ما باشه چه اتفاقی برای ما می افته

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم داری دروغ میگی 😐

به جون بچم راس میگم این اقا رو ما اصلا نمیشناسیم طرفی که با مادرش ازدواج کرده فامیله نزدیک ماست میگم شاید کلاه برداره میخواد پول تو حسابش نمونه تند تند داره ملک میخره و به همه وعده پول میده فقط به ما نگفته تو فامیل به خیلیا گفته

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ
اسی پسر زنه شمارو از کجا می شناسه چه زود پسرخاله شدین

راستش پدرشوهرم رفته زن گرفته این پسر زنس ما اصلا نمیدونیم کین ولی پدرشوهرم خیلی بهشون اعتماد کرده

اصلا قبول نکنید، بالاخره همه نقل‌وانتقال‌ها قابل ردگیریه، دو روز دیگه مشکلی پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی خودش اومده گفته

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
شاید اختلاس کرده

اگه اختلاس کرده باشه و تو حساب ما پول بریزه بعدا چه اتفاقی برای ما میفته