2777
2789
عنوان

یا خدا بچه ها بیاین

1869 بازدید | 23 پست

خواهرم اومده خونمون بعد بچش که هفت سالشه تب داره تبشم خیلی شدیده و دیشب نبردش دکتر قراره امروز ببره مطب بعد حال پسرش تمام شب بد بود پاشویه اش میکرد و بازم حالش خوب نبود تا صبح که به خواب رفت تایم داروی پسرش ساعت هفت بود بیدارش کردم ازش پرسیدم داروشو دادی گفت نه دوبارهم پرسیدم گفت نه بعد من به پسرش دارو رو دادم یهو بیدار شد گفت من خودم دادم یه ساعت قبل میگم خواهرزادم جیزیش نشه

.https://harfeto.timefriend.net/16107855742

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ پررستارایی واقعا  بچه ک تب داره مامانش نباید چشم رو هم بزارم خدایی نکرده تشنج تو یه ثانیه می ...

میگم از دیروز تا صبح تازه فک کنم نیمساعتم نمیشد بیچاره بخواب رفته و من بیدار شده بودم 

.https://harfeto.timefriend.net/16107855742

الهی تب کنم شاید پرستارم شما دوتا باشین😑

اسم دارو هارو بگو 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

زنگ بزن115 بپرس راهنمایت میکنن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

داروش چی بود؟

استامینوفن یا پروفن؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
چ پررستارایی واقعا  بچه ک تب داره مامانش نباید چشم رو هم بزاره خدایی نکرده تشنج تو یه ثانیه می ...

آی گفتی خدا نکنه

ولی امکانش خیلیه

خدا پناهموم بده از تشنج دیدم بعضیابچه هاشون دور از جون تشنج کرده با تب چه سختیی کشیدن

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
ایبوبروفن

ایبوپروفن چند؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
زنگ بزن115 بپرس راهنمایت میکنن

بابا اونو ادمو هول میکنن از یه کس مطمئن بپرسین

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹